Clinic van (Jong) Oranje-speelsters De Zaan

Advertenties
Clinic van (Jong) Oranje-speelsters De Zaan

(Advertentie) Heb je altijd al een keertje training willen krijgen van speelsters van het Nederlands (jeugd)waterpoloteam? Dan is dit jouw kans! 

Voor iedereen tussen de 12 en 17 jaar organiseert ZV De Zaan zondag 20 oktober een te gekke clinic. Je krijgt van ons een toffe watertraining, nuttige landtraining én een leuke presentatie. Achteraf mag je natuurlijk met ons op de foto, kun je een handtekening scoren én mag je ons alles vragen over waterpolo! 

Het wordt een superleuke en leerzame middag onder leiding van meerdere internationals van Oranje. Je helpt ons tegelijk op weg naar de Euro League in Rome, waar we van 31 oktober t/m 3 november de eerste poulefase spelen tegen vier Europese topclubs. Om dit te financieren vragen we voor deelname aan de clinic € 35,-.

Ben je net zo enthousiast als wij? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar zvdezaandames@gmail.com en je ontvangt het digitale inschrijfformulier. Dan zien we je op 20 oktober graag in De Slag, Zaandam! 

Ook verenigingen kunnen zich bij ons melden voor een clinic in jullie eigen zwembad. Check daarvoor www.zvdezaan.nl/dames of mail naar zvdezaandames@gmail.com en vermeld de naam van de contactpersoon en een telefoonnummer, dan nemen wij contact met jullie op om dit te regelen!

Wil je de dames van De Zaan volgen in én richting Europa? Check dan onze Instagram (@zvdezaandames) of Facebookpagina (ZV De Zaan Dames).

Beeld:
(Foto ZV De Zaan)
1,707

Lees ook

Het clubhuis stroomt vol met leden en vrijwilligers. Veel herkennen elkaar, maar er zijn ook wat onbekende gezichten. “Z…
1,029
De afgelopen jaren is Swim to Fight Cancer uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd…
1,061