DWT Dames zoeken nieuwe trainer/coach

Advertenties
DWT Dames zoeken nieuwe trainer/coach
DWT Dames zoeken nieuwe trainer/coach

DWT%20Haarlem.jpgDe dames van DWT uit Haarlem zoeken per seizoen 2019/2020 een nieuwe trainer/coach. Het gaat om twee gezellige damesteams die gezamenlijk trainen op dinsdag- en vrijdagavond. Dames één speelt in de top van het eerste district en het tweede damesteam speelt in de derde klasse district.

We zoeken een enthousiaste coach die er samen met ons een mooi seizoen van wil maken en die met ons wil kijken naar en werken aan doelstellingen voor de lange termijn. Als coach train je beide damesteams en coach je daarnaast D1 tijdens de wedstrijden. 

DWT%20dames2_1.jpeg

DWT is een vereniging waar we graag fanatiek samen trainen, maar waar ook zeker de gezelligheid voor, na en tijdens trainingen en wedstrijden belangrijk is. Interesse of meer informatie? Reageer dan op dit bericht of mail naar waterpolo@dwt-haarlem.nl.

 

 

Lees ook:
Ook een vacature delen op Waterpolo.nl?

Beeld:
DWT Dames zoeken nieuwe trainer/coach
LEES MEER OVER

Lees ook

Het clubhuis stroomt vol met leden en vrijwilligers. Veel herkennen elkaar, maar er zijn ook wat onbekende gezichten. “Z…
1,029
De afgelopen jaren is Swim to Fight Cancer uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd…
1,061