GEZOCHT: ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS VOOR ONS PLATFORM WATERPOLO.NL

Advertenties
GEZOCHT: ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS VOOR ONS PLATFORM WATERPOLO.NL

Heb jij een passie voor waterpolo? Kun jij goed schrijven en ben je handig met social media? Zit jij altijd al bovenop het waterpolo nieuws? En vind je het niet erg om buiten kantoortijden te werken? Dan bieden wij jou de gelegenheid om mee te bouwen aan ons platform Waterpolo.nl.

Waterpolo.nl is hét waterpoloplatform van Nederland. Al meer dan twintig jaar zijn we een community voor waterpololiefhebbers. Het platform is sinds twee jaar in beheer van de KNZB. Waterpolo.nl bestaat uit een website en sociale media Facebook, Twitter en Instagram en heeft een nauwe samenwerking met waterpolomagazine ManMeer! Waterpolo.nl biedt een platform waarop alle waterpololiefhebbers hun passie kunnen delen, op de hoogte kunnen blijven van het laatste waterpolonieuws en de conversatie met elkaar kunnen aangaan. Het is een 'must' voor alle actieve waterpoloërs, scheidsrechters, tafelfunctionarissen, bestuursleden, trainers, coaches, teamleiders, vrijwilligers, supporters, polo-ouders en alle anderen die de waterpolosport een warm hart toedragen. De komende jaren willen we deze community verder laten groeien en daar kun jij een bijdrage aan leveren!

Wij zoeken

Wil jij het waterpolonieuws op de voet volgen, bij evenementen op de eerste rij zitten en bijdragen aan de verdere groei van Waterpolo.nl? Sluit je dan aan bij ons team! We zoeken op verschillende onderdelen ondersteuning:

 • Redacteur(s): Jij volgt het waterpolo op de voet. Je schrijft bijvoorbeeld voorbeschouwingen en verslagen voor de Eredivisie, maar je schrijft ook over ander interessant waterpolo nieuws.
 • Social media expert: Je bent een topper met social media en beeldbewerking. We willen onze kanalen gebruiken om het platform verder te laten groeien. Daarvoor is meer nodig dan enkel het delen van onze artikelen. Jij hebt hier goede ideeën bij en vindt het leuk om er een ‘boost’ aan te geven.
 • Websitebeheerder: We hebben de basis staan maar we willen meer en we zijn daarvoor op zoek naar iemand die ervaring heeft met het (uit)bouwen van websites. We verwachten niet dat er een hele nieuwe website wordt gebouwd, maar we zijn wel van mening dat enkele functionaliteiten voor verbetering vatbaar zijn.

Jij…

 • Bent redactioneel ijzersterk, zowel voor websiteartikelen als social media content.
 • Hebt een passie voor en kennis van waterpolo, kennis van de Eredivisie is een pré.
 • Bent flexibel, je zult voornamelijk op avonden en in het weekend aan het werk zijn.
 • Hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt afspraken goed na.

Wij bieden

 • De leukste sport van Nederland!
 • Een publiek van duizenden waterpolofans die met smart op jouw content wachten
 • Een groot netwerk binnen de zwemsport
 • Een plek in het KNZB communicatieteam
 • Een toffe samenwerking met allemaal waterpolo liefhebbers

Interesse?

Kun jij ons helpen op een of meerdere van de genoemde onderdelen? Mail dan je CV en motivatie naar WaterpoloNL@knzb.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eric Spithoven (hoofdredacteur Waterpolo.nl) via 06-20422086.

Beeld:
Beeldboot / Gertjan Kooij
LEES MEER OVER
1,638

Lees ook

Het clubhuis stroomt vol met leden en vrijwilligers. Veel herkennen elkaar, maar er zijn ook wat onbekende gezichten. “Z…
De afgelopen jaren is Swim to Fight Cancer uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd…
1,047