Hydrofiel zoekt assistent-trainer

Advertenties
Hydrofiel zoekt assistent-trainer

De Nijmeegse Studenten Zwem- en Waterpolovereniging Hydrofiel zoekt een enthousiaste assistent-trainer voor de damesselectie. Het gaat in totaal om anderhalf tot drie trainingsuren per week. Ook het coachen behoort tot de opties.
 

Over N.S.Z.& W.V. Hydrofiel

De waterpolotak van Hydrofiel is de laatste jaren zowel in omvang als op het gebied van prestatie gegroeid. Er zijn drie actieve herenteams spelend in 3eDivisie landelijk, tweede klasse Regio Oost en vierde klasse Regio Oost.

Naast deze teams is er ook een enorm enthousiast damesteam. Dit team is een seizoen geleden begonnen in de tweede klasse Regio Oost en gooide direct hoge ogen door dat seizoen derde te worden, evenals afgelopen seizoen. Tevens wonnen de dames de beker van Regio Oost. We verwachten dan ook dat dit team kans maakt op een kampioenschap in een volgend seizoen. Stilaan dromen we al van een tweede damesteam, echter dan willen we het technisch kader zeker op peil hebben.

De functie

Als trainer zal je zorgen voor de/een training van de damesselectie en is het coachen van dit team zeker ook een optie. De trainingen zijn op de dinsdag- en donderdagavond van 21:00 tot 22:30 in het Erica Terpstrabad in Nijmegen. We zoeken momenteel een trainer voor minimaal één van de twee trainingen per week.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een kundige en ambitieuze trainer/coach (m/v). Je bent of in het bezit van een trainerslicentie (niveau 2) of beschikt in ieder geval over de nodige ervaring op het gebied van waterpolo. Je hebt een natuurlijk overwicht over een groep en je wilt graag het maximale uit het team halen.

Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om te werken met studenten, de sfeer binnen de vereniging kunt oppakken en doelen wil stellen met de andere trainers voor de langere termijn. Een goede samenwerking met de hoofddocent waterpolo van het Radboud Sportcentrum zal hier enorm bij helpen. De hoofddocent zal je ook op allerlei vlakken begeleiden en ondersteunen. Hij is dan ook de eindverantwoordelijke op het gebied van de waterpolotrainingen.

Wat kan Hydrofiel jou bieden?

Naast een leuke en enthousiaste sfeer word je voor de trainingen vergoed middels een vrijwilligersvergoeding. Je krijgt de kans om te groeien in jouw ontwikkeling als trainer en wordt hierin ondersteund door de hoofddocent waterpolo. Hydrofiel is een van de veertig studentensportverenigingen die verbonden zijn en gesteund worden door het Radboud Sportcentrum te Nijmegen.

Reageren?

Indien je ervaring en interesse hebt om deze damesselectie te trainen, kun je een mail met motivatie en CV sturen naar Jelle de Munck, waterpolocommissaris van Hydrofiel (
bestuur@hydrofiel.nl). Bij vragen over inhoud van de trainingen kun je contact opnemen met de hoofddocent waterpolo Marco van Beuningen (C.vanBeuningen@rsc.ru.nl).

 

Beeld:
Logo Hydrofiel
LEES MEER OVER
1,138

Lees ook

Het clubhuis stroomt vol met leden en vrijwilligers. Veel herkennen elkaar, maar er zijn ook wat onbekende gezichten. “Z…
De afgelopen jaren is Swim to Fight Cancer uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd…
1,047