Ik kom in actie tegen kanker... 

Advertenties
Ik kom in actie tegen kanker... 

Ik kom in actie tegen kanker... Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Bijna iedereen krijgt hierdoor te maken met deze vreselijke ziekte. Wij dus ook. Ik ga op zondag 8 september 2019 twee kilometer zwemmen in de Eem van het mooie Amersfoort voor degene waar ik het meest van hou en voor alle andere mensen die op dit moment strijden of hebben gestreden tegen deze vreselijke ziekte. 

Mijn passie is waterpolo. Hierbij is zwemmen een belangrijk onderdeel. Om via het zwemmen geld op te halen en aandacht te vragen voor kankeronderzoek, vind ik erg belangrijk. Het is echt nodig!

Sponsor mij en help daarmee ‘Fight cancer’ met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

Samen maken wij het verschil!

Arie van de Bunt (*)

https://www.fightcancer.nl/fundraisers/ariebunt/swim-to-fight-cancer-amersfoort

(*) Noot van de redactie: Arie van de Bunt verdedigde ruim 350 interlands het doel van Oranje en nam met het Nederlands waterpoloteam deel aan de Olympische Spelen van Barcelona 1992, Atlanta 1996 en Sydney 2000. In clubverband behaalde hij grote successen met AZ&PC (nu: ZPC Amersfoort). Met deze ‘advertentie’ steunen wij Arie en daarmee ook al die andere waterpoloërs die 8 september ergens in Nederland het water in duiken om in actie te komen tegen kanker.

Beeld:
Arie van de Bunt.
1,880

Lees ook

Het clubhuis stroomt vol met leden en vrijwilligers. Veel herkennen elkaar, maar er zijn ook wat onbekende gezichten. “Z…
De afgelopen jaren is Swim to Fight Cancer uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd…
1,047