Nederlandse Politie Sportbond zoekt spelers

Advertenties
25 februari 2019
Nederlandse Politie Sportbond zoekt spelers

(Advertentie) Ben jij werkzaam bij de Nationale Politie of Koninklijke Marechaussee en speel je waterpolo? Dan zijn we op zoek naar jou! Door de Nederlandse Politie Sportbond (NPSB) worden jaarlijks toernooien en kampioenschappen georganiseerd waar je als collega aan deel kunt nemen. Dus gezellig sporten met collega’s en zorgen dat je fit blijft! Wil jij deelnemen of in jouw regio fungeren als aanspreekpunt? Laat het ons weten! Voor meer informatie over het programma en deelname kun je terecht op www.politiesport.nl of mail je naar waterpolo@politiesport.nl.


Sport zorgt voor betrokkenheid!

 

Carla Quint speelt al haar hele leven waterpolo. Ze speelde voor de nationale ploeg, was erbij toen Nederland in 1993 Europees Kampioen werd en deed mee aan de Olympische Zomerspelen in 2000. En inmiddels werkt Carla al 20 jaar bij de Nationale Politie.

 

“Ik speel al mijn hele leven waterpolo en combineer dat nu al jaren met mijn werk bij de politie. Inmiddels is het voor mij geen topsport meer, maar speel ik recreatief. Zo speel ik ook mee in het politieteam van de NPSB. Het mooie hiervan vind ik dat je met en tegen collega’s speelt. Op politiekampioenschappen kom ik regelmatig bekenden uit de sportwereld tegen waarvan ik niet eens wist dat ze ook bij de politie werken. Je komt in contact met collega’s uit alle regio’s. Dit zorgt voor verbinding onderling en betrokkenheid: betrokkenheid bij de sport, bij elkaar, maar ook bij het politiewerk. Belangrijk in ons werk is dat we fit zijn en fit blijven, de NPSB helpt ons daarbij. Je kunt sporten in een veilige omgeving, samen met collega’s.”

Beeld:
LEES MEER OVER
2,245

Reacties

Lees ook

07 februari 2020
Beste waterpololiefhebber,   Woensdag 19 februari oefent het Nederlands damesteam tegen Amerika in hun missie naa…
13 oktober 2019
(Advertentie) Heb je altijd al een keertje training willen krijgen van speelsters van het Nederlands (jeugd)waterpo…
1,561