Opleidingsinstituut SportGROWTalent; inschrijvingen zijn geopend

Advertenties
Opleidingsinstituut SportGROWTalent; inschrijvingen zijn geopend
15 februari 2019
Opleidingsinstituut SportGROWTalent; inschrijvingen zijn geopend

JA.jpgJohan Aantjes: ’Investeren in ontwikkeling van onze trainers en coaches is cruciaal.

Zelfverzekerd aan de bak met Opleidingsinstituut SportGROWTalent

Het opleidingsinstituut van SportGROWTalent verzorgt sinds eind 2018 officiële KNZB-trainersopleidingen. De internationaal ervaren coach en opleider Johan Aantjes helpt in samenwerking met onder meer VanLuitCoaching, beginnende en meer ervaren waterpolotrainers doelgericht op weg, om met meer bagage en vertrouwen aan de badrand te staan. Leren door te vragen, te ontdekken en te doen. SportGROWTalent organiseert naast de KNZB-opleidingen Trainer Waterpolo 2 en 3, een breed scala aan bijscholingen en workshops. Voor de trainer/coach die echt verder wil groeien, verzorgt het Biltse instituut Coach-de-coach-trajecten op maat.

“Voor sporters op alle niveaus is het belangrijk wie ze in tijdens hun actieve loopbaan als trainer en/of coach tegenkomen,” weet Aantjes. “Een coach kan zorgen voor verbinding, ontwikkeling en vooral voor een veilig en plezierig sportklimaat. Goede trainers en coaches zijn bepalend voor het de gezondheid van de club.” aldus de ex-bondscoach. “Voor iedere vereniging is het noodzakelijk om te investeren in de opleiding en begeleiding van het huidige en toekomstige kader. De experts van SportGROWTalent werken daar graag aan mee.”

Het Opleidingsinstituut van SportGROWTalent start in februari 2019 al met de eerste opleiding; WP2. Hieronder een greep uit het volledige aanbod. De inschrijvingen zijn geopend!

Logo SGT.jpeg

Trainer Waterpolo 2 (start 16 februari 2019)
Op zaterdag 16 februari start SportGROWTalent in samenwerking met VanLuitCoach de officiële KNZB-opleiding Trainer Waterpolo 2.  In vier bijeenkomsten van zes uur leer je in theorie en praktijk hoe je verantwoord training kunt geven aan met name jeugdige waterpolospelers. Opleidingsexpert Jan-Bram van Luit start om 8.30 uur in het KNZB Zwembad te Zeist met de eerste bijeenkomst. De andere opleidingsdata zijn: zaterdag 16 maart, zaterdag 6 april en zaterdag 11 mei 2019. De inschrijving is al geopend, dus als je meel wilt doen, meld je snel aan. Kijk hier voor meer informatie, investering en aanmelding.

Basisopleiding coachen (6 en 30 maart 2019)
Op zaterdag 6 en zaterdag 30 maart laat Jan-Bram van Luit je kennismaken met de basics van het coachen van F- t/m C-teams. Wat zeg je? Wat doe je? Waar hebben je sporters behoefte aan? Waarom reageren je spelers zo goed of waarom juist niet? In twee interactieve sessies ondersteunt Van Luit je bij het vinden van antwoorden op deze en andere vragen die iedere beginnende coach heeft. Beide bijeenkomsten vinden van 10.30u tot 14.00u plaats in het KNZB Zwembad te Zeist. Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.

Bijscholing; zwemmen voor waterpolo (20 maart 2019)
SportGROWTalent zal de komende tijd een breed scala aan sport specifieke en sport overstijgende bijscholingen organiseren. Voor de volgende is de inschrijving geopend. Op woensdagavond 20 maart 2019 organiseert SportGROWtalent in samenwerking met de KNZB een Bijscholing: Zwemmen voor waterpolo. Deze bijscholing is voor waterpolotrainers met het niveau WP2 en WP3 en vindt plaats in het KNZB Zwembad op het KNVB Sportcentrum te Zeist. Kijk hier Meer informatie en een inschrijfformulier.

Trainer Waterpolo 3 (start 23 maart 2019)
Op zaterdag 23 maart  2019 is de kick-off van de opleiding Trainer Waterpolo op niveau 3.  SportGROWTalent heeft de modules volledig op basis van de dagelijkse trainerspraktijk ingericht. In acht bijeenkomsten van zes uur word je door opleiders/experts Johan Aantjes en Arjan Vos uitgedaagd om een eigen visie op trainen en coachen te ontwikkelen. Zij ondersteunen je bij het ontwikkelen van goed inzicht op de fysieke, technische, tactische, mentale aspecten van het waterpolo sport, om een mooi seizoen te draaien je jeugd- of seniorenteam. Kijk hier voor meer informatie, investering, opleidingsdata en aanmelding.

Naast de opleidingen WP2 en WP3 biedt SportGROWTalent de volgende opleidingsactiviteiten aan:

Basisopleiding training geven (juni2019)
Op de zaterdagen 1 en 22 juni 2019 leggen we graag een mooi fundament voor de geïnteresseerde jeugdtrainer. De basisopleiding is bedoeld voor de beginnende, onervaren coach, die werkt met F- t/m C-teams. In theorie en praktijk helpt ex-jeugdbondscoach Arjan Vos je graag bij een plan voor je trainingen en we dagen je uit om te kijken naar de invloed van de trainer/coach. Beide bijeenkomsten vinden van 10.30u tot 14.00u plaats in het KNZB Zwembad te Zeist. Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.

Coach-de-Coach(es)
Een goede coach ontwikkelt zich iedere dag. De professionele opleiders van SportGROWTalent zijn ook beschikbaar voor coachtrajecten op maat. Van beginnende trainer tot topcoach; wij denken graag mee over een ideale manier om jou te ondersteunen bij je ontwikkeling als trainer/coach. Neem vrijblijvend contact op met SportGROWTalent om de mogelijkheden te bespreken: info@sportgrowtalent.nl.

Clinics
SportGROWTalent verzorgt clinics in het hele land. We nemen graag onze ervaringen op het hoogste internationale niveau mee, om sporters en coaches mee te inspireren. We stellen vooral een thema vast en dan zorgen wij voor een inspirerende en interactieve sessie op het land en in het water.

Maatwerk
Heb je iets anders nodig, als sporter, trainer, coach, team of club?
Neem direct contact op met SportGROWTalent via info@sportgrowtalent.nl

banner SGT.jpg

Beeld:
Opleidingsinstituut SportGROWTalent
1,306

Reacties

Lees ook

07 februari 2020
Beste waterpololiefhebber,   Woensdag 19 februari oefent het Nederlands damesteam tegen Amerika in hun missie naa…
13 oktober 2019
(Advertentie) Heb je altijd al een keertje training willen krijgen van speelsters van het Nederlands (jeugd)waterpo…
1,592