RZ&PC De Mors zoekt trainer (m/v) voor de H1 en H2 selectie

Advertenties
RZ&PC De Mors zoekt trainer (m/v) voor de H1 en H2 selectie
RZ&PC De Mors zoekt trainer (m/v) voor de H1 en H2 selectie

Onze vereniging
RZ&PC De Mors is, zoals de naam al suggereert, een zwem- en waterpolovereniging in Rijssen (Overijssel). Je kan lid worden van onze club op het moment dat je in het bezit bent van een zwemdiploma. Waarbij het mogelijk is het zwemmen en waterpoloën te combineren, maar ook om voor één van de twee disciplines te kiezen.

Wij zoeken
Met directe ingang, of in ieder geval zo spoedig mogelijk, een trainer voor de H1 en H2 selectie, die daarnaast de coaching voor H1 op zich zal nemen. Waarbij de doelstelling is om met plezier in de top van de 2de klasse mee te draaien. Ook vinden wij het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het integreren van beloftes uit de jeugd in de selectie.
De trainingsavonden zijn maandag en woensdag. Waarbij een eventuele derde avond (droog)training tot de mogelijkheden behoort.

Wij bieden
Een ambitieuze gezellig groep waarbij een duidelijk teamspirit aanwezig is! Daarnaast bieden wij een nader overeen te komen vergoeding.
RZPC De Mors

Locatie
Zwembad De Koerbelt te Rijssen

Meer informatie
Ons contactpersoon is:
Erik Markvoort, T.C. Waterpolo
06-20261490
Wpc.dmors@gmail.com
Kijk ook voor meer informatie op onze website: www.rzpc-demors.nl
 

 

Lees ook:
Ook een vacature delen op Waterpolo.nl?

Beeld:
RZ&PC De Mors
LEES MEER OVER
1,018

Lees ook

Het clubhuis stroomt vol met leden en vrijwilligers. Veel herkennen elkaar, maar er zijn ook wat onbekende gezichten. “Z…
De afgelopen jaren is Swim to Fight Cancer uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd…
1,046