TriVia dames zoeken coach voor aankomend seizoen

Advertenties
28 augustus 2018
TriVia dames zoeken coach voor aankomend seizoen

(Advertentie) TriVia dames zoeken coach voor aankomend seizoen

De vereniging

TriVia is een grote zwemvereniging met zo'n 1100 leden. De waterpoloafdeling komt met meerdere teams uit in de waterpolocompetitie. Er zijn vier heren teams, drie dames teams en jeugdteams in iedere leeftijdsklasse. Het eerste damesteam komt ook dit seizoen opnieuw uit in de tweede klasse bond, met potentieel kans op top 3. Het tweede en derde team speelt een klasse lager, beide komen uit in eerste klasse Regio Noord. Naast het nastreven van succes in het water, speelt ook gezelligheid een rol bij de vereniging. Supporters kunnen een drankje halen in de eigen kantine om die vervolgens mee te nemen naar de tribune om daar van boven de teams aan te moedigen. Na afloop van de wedstrijden kan iedereen nog even gezellig blijven zitten in de kantine en napraten over de wedstrijden. Tevens heeft TriVia haar eigen buiten toernooi welke ieder jaar plaats vindt in de Papiermolen. Helaas kon deze dit jaar niet plaatsvinden door renovatie van het bad. 

De damesselectie

In totaal telt de damesselectie ongeveer 40 enthousiaste dames. De selectie is het afgelopen seizoen flink gegroeid, wat vele mogelijkheden biedt. Afgelopen seizoen is het derde team kampioen geworden, het tweede team derde geworden en het eerste team met succes gehandhaafd in de bond. Dit jaar is gekozen om niet met twee teams uit te komen in de bond en dit nog wat tijd te geven om verder te ontwikkelen. Al met al geeft het aan dat er nog veel te bereiken valt bij deze groep. Wij zijn op zoek naar een coach voor de dames 1 die mogelijk ook een of beide trainingen op zich wil nemen. De voorkeur gaat uit naar iemand met kennis van waterpolo en die op het gebied van techniek en tactiek iets kan bijbrengen aan de groep. Maar het allerbelangrijkst is een trainer/coach die net zo enthousiast is als de groep dames!

Wil jij deze kans aangaan om met deze groep te gaan samenwerken en er een succesvol maar vooral ook leuk seizoen van te maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Is er nog twijfel? Een gesprek is altijd mogelijk net als het verzorgen van een training om te kijken of de klik met de groep er is. Wij bieden een passende vergoeding in overleg.

Trainingstijden:
Dinsdag: 19.15 - 20.45
Donderdag: 21.00 - 22.30

Locatie:
Helperbad
Moddermanlaan 40
9721 GP Groningen

Contactpersonen:
Damesvertegenwoordigers:
Sanne Mooren (06-53276514)
Kim Groenveld (06-31360104)
Of verstuur een email naar waterpolo@trivia.nl

 

 

Lees ook:

 

Beeld:

Lees ook

11 juli 2022
Het clubhuis stroomt vol met leden en vrijwilligers. Veel herkennen elkaar, maar er zijn ook wat onbekende gezichten. “Z…
02 juni 2022
De afgelopen jaren is Swim to Fight Cancer uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd…