Vacature trainer/coach Dames 1 BZ&PC Bodegraven

Advertenties
Dames 1 BZ&PC Bodegraven zoekt trainer/coach
Vacature trainer/coach Dames 1 BZ&PC Bodegraven

Update 12 april
Deze vacature is met succes ingevuld. 


BZ&PC Bodegraven is op zoek naar een enthousiaste trainer die per augustus 2019 aan de slag wil als hoofdtrainer/coach van de damesselectie van BZ&PC. 

Onze dames
Het eerste damesteam van BZ&PC speelt in de 1e Klasse Bond en heeft de wens om hier de komende seizoenen ook in uit te blijven komen. Naast de reguliere competitie wordt ook aan de ManMeer!-Cup/beker deelgenomen. De groep bestaat uit speelsters tussen de 16 en 35 jaar oud, die allemaal al van jongs af aan waterpolo op een hoge plek hebben staan. 

De ambitie is er, trainingen worden drukbezocht en iedereen is positief kritisch naar elkaar. In, maar ook buiten het water, is het bovenal een hechte groep. Naast presteren worden er ook graag sociale activiteiten ondernomen. 

Over jou als trainer/coach 
Als trainer/coach van de damesselectie sta je drie keer per week langs de badrand. Twee keer om training te geven en een keer om de wedstrijden van Dames 1 te coachen. Belangrijk is het oog voor de jeugd en hen de kans te bieden om aansluiting te vinden bij de selectie. 

Ben jij die enthousiaste damestrainer die het spelletje waterpolo als geen ander kent, jeugd kan inpassen, de focus heeft op presteren en toch ook van een warme en gezellige selectie én vereniging houdt? Dan komen we graag met jou in contact!

Enthousiast geworden? Mail dan naar waterpolo@bzpc-bodegraven.nl

 

 

Lees ook:
Ook een vacature delen op Waterpolo.nl?

Beeld:
Dames 1 BZ&PC Bodegraven zoekt trainer/coach
LEES MEER OVER

Lees ook

Het clubhuis stroomt vol met leden en vrijwilligers. Veel herkennen elkaar, maar er zijn ook wat onbekende gezichten. “Z…
De afgelopen jaren is Swim to Fight Cancer uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd…
1,046