WATERPOLOKAMPEN VOOR DE JEUGD

Advertenties
Waterpolokampen
WATERPOLOKAMPEN VOOR DE JEUGD

Vanaf 2019 hebben voormalig bondscoach Paul Metz, trainer Ton Kloosterman,logo waterpolokampen.nl
organisatietalent Esther van der Reep en sport en spelspecialist Karin Hogendorp de handen ineen geslagen om de waterpolokampen in Nederland weer nieuw leven in te blazen. Waterpolokampen.nl is een nieuwe organisatie die als doelstelling heeft om elke schoolvakantie waterpolokampen te organiseren waarin op verschillende niveaus en leeftijden het waterpoloinzicht en -vaardigheden nog verder vergroot gaan worden. Trainers/coaches krijgen ook de kans om deel te nemen en zich persoonlijk te ontwikkelen tijdens de waterpolokampen. 

Tijdens de waterpolokampen staan natuurlijk de vele waterpolotrainingen centraal. Hierbij maakt de organisatie ook gebruik van individuele video-analyses en landtrainingen. Buiten de waterpolotrainingen om hebben ze een uitgebreid programma met sportieve- en recreatieve activiteiten. Naast de sporttechnische kant is er ook genoeg ruimte voor de sociale- en emotionele ontwikkeling.

Er zijn waterpolokampen voor verschillende doel- en leeftijdsgroepen zoals o.a. GirlzOnlY, en Goalkeepers OnlY. Bekijk onderstaande afbeelding voor meer informatie over de eerstvolgende waterpolokampen GirlzOnlY. Ook organiseren ze dagkampen en houden ze specialisatietrainingen voor midvoors, midachters, snel & beweeglijke spelers, schutters en linkshanders.

Dus ben je een echt waterpolodier? Lid van een waterpolovereniging? En wil je nog beter worden? 
Of ben je een ambitieuze waterpoloër/ster die ook graag in de vakantie zijn/haar waterpolo inzicht en -vaardigheden wil verbeteren?

Kijk dan voor meer informatie over de kalender en inschrijven op hun website. Hun activiteiten mag je (heel graag zelfs) natuurlijk ook delen op je social mediakanalen of binnen je eigen club.

Kampen

 

 

Beeld:
Waterpolokampen.nl
LEES MEER OVER
4,049

Lees ook

Het clubhuis stroomt vol met leden en vrijwilligers. Veel herkennen elkaar, maar er zijn ook wat onbekende gezichten. “Z…
1,029
De afgelopen jaren is Swim to Fight Cancer uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd…
1,061