Bestel 'm nu: 'Volg je droom! Van hier tot Tokio'

Robin van Galen en Hans Nieuwenburg hebben - samen met Waterpolo.nl en ManMeer! - een boek samengesteld over de route die zij de afgelopen drie jaar met de Nederlandse waterpolomannen hebben afgelegd en die wordt vervolgd naar Tokio 2020. Een kijkje achter de schermen van een bijzonder project en veel aandacht voor de alom geprezen ondernemende aanpak die in de sportwereld onderscheidend is.

Het boek 'Volg je droom! Van hier tot Tokio' (128 pagina's met veel mooie foto's) is niet in de boekhandel te koop maar via Waterpolo.nl te bestellen voor € 15,- per stuk. Zie bestelinfo onderaan.

Het boek is bij uitstek geschikt als Sinterklaascadeau of als Kerst-, eindejaars- of nieuwjaarsgeschenk voor clubs die iets leuks willen doen voor hun kader/vrijwilligers. Om hen te bedanken voor de inzet of prettige samenwerking in 2016. Of ter inspiratie/motivatie voor het nieuwe jaar.

Een deel van de opbrengst wordt aangewend om activiteiten voor Jong Oranje te organiseren, dus als je het boek koopt draag je tevens een steentje bij aan de droom van jonge, talentvolle waterpolospelers. 

Op de achterkant van het boek is het volgende te lezen:

Toen wij in de zomer van 2013 de Nederlandse waterpolomannen onder de arm namen, hadden we nooit verwacht dat we in 2016 al zó dichtbij de Spelen zouden komen. De blik was (en is) immers vooral gericht op Tokio 2020 en verder.

Na een enerverend Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) in het Italiaanse Triëst grepen we helaas net naast een ticket voor Rio. Daar waren we – eerlijk is eerlijk - best even ziek van. Maar inmiddels wint de trots het van de teleurstelling. Trots op het proces wat we zowel in als buiten het water hebben doorlopen, de enorme progressie die we hebben gemaakt en het spel wat we in Triëst hebben laten zien.

Met onze unieke, ondernemende aanpak rond de waterpolomannen hebben we laten zien dat je van niets iets kunt maken. Als je er maar in gelóóft dat het kan! Daarom gaan we op volle kracht door naar Tokio 2020 en alle mooie toernooien en wedstrijden die we op weg daar naartoe willen gaan spelen!

Al onze acties zijn er – stap voor stap - op gericht niet alleen het huidige Oranje-team, maar vooral ook de volgende generaties perspectief te bieden op de Olympische Spelen. Op de (veel) langere termijn streven we naar het allerhoogste: Olympisch goud. Niets meer, niets minder. Wij willen een fundament leggen waar onze opvolgers op door kunnen bouwen richting de podiumplaatsen met goud als ultieme bekroning.

U kunt ons een steuntje in de rug geven door aandeelhouder of reisgenoot van ons team te worden! Als u dat al niet deed, dan hopen we dat u – na het lezen van dit boek - alsnog een steentje bij wilt dragen aan de weg die leidt naar topprestaties.

Wij zijn ervan overtuigd dat uw investering hoe dan ook een onbetaalbaar rendement oplevert! Hopelijk kunnen wij in 2020 een gevoel van trots en voldoening met u delen en anders zijn we in ieder geval samen een schitterende ervaring rijker!

Wij volgen onze droom...Reist u met ons mee?

Namens de Nederlandse waterpolomannen
Robin van Galen & Hans Nieuwenburg
Interesse in sponsoring? hans@waterpolo.nl


Boek bestellen:

Maak € 15,- + € 5,- verzendkosten = € 20,- over naar rekeningnummer: 
NL85 Rabo 0157.317.005 t.n.v. Waterpolo.nl


Vermeld in de omschrijving je naam en adres en je krijgt het boek binnen enkele dagen opgestuurd.

Meer exemplaren?

Maak dan het aantal gewenste exemplaren x € 15,- + € 5,- over naar het genoemde rekeningnummer. 

Meer dan 10 exemplaren bestellen: stuur een mail naar info@waterpolo.nl

(Foto's: Beeldboot / Gertjan Kooij)

 

Reacties