Nieuwe trainerstaf herenselectie De Ham

De herenselectie van eredivisionist De Ham zal komend seizoen begeleid worden door Maria van Egmond, Marcel Luten en Gianluca Sattolo. 

Peter Bogmans had als trainer/coach van het tweede team al eerder aangekondigd toe te zijn aan een andere uitdaging binnen de club, terwijl Jan Bram van Luit ook te kennen had gegeven niet langer beschikbaar te zijn als coach en trainer van de herenselectie. 

Het duo Sattolo en Luten zijn geen onbekenden voor de Heren. Het eerste team heeft er alle vertrouwen in dat zij onder hun leiding een nog betere positie kunnen bemachtigen als afgelopen seizoen. 

Van Egmond heeft een rijke historie in het Nederlandse waterpolo als speelster en trainster. Zij zal met veel enthousiasme leiding gaan geven aan het tweede team, dat net als  vorig jaar uitkomt in de reserve eredivisie.

De staf heeft gisteravond haar plannen ontvouwd aan de heren, die met ingang van juli kunnen rekenen op een intensief programma. De Ham is blij dat de posities zijn ingevuld. Komende maandag zal De Ham ook de damesselectie informeren over haar plannen voor de dames.

 

Bron: ZV De Ham ZC

Reacties