Power Swim Clinic: de midachter

(Advertentie) Het hart van de verdediging, de sloper van de midvoor en het startpunt tijdens de omschakeling; DE MIDACHTER. De midachter positie is het onderwerp van weer een nieuwe waterpoloclinic van Power Swim. In de door Power Swim georganiseerde clinic behandelen wij samen met Antonio Petrovic een belangrijke spelpositie in het waterpolo van nu!

Antonio Petrovic, beter bekend als “The Butcher”, gevreesd als midachter bij al zijn directe tegenstanders, behoort tot de absolute wereldtop en hij komt ons zijn geheimen delen op 27, 28 en 29 december 2017. Antonio Petrovic speelt in clubverband voor VK Primorac Kotor en komt uit voor Montenegro. Hij is in staat om de beste en sterkste tegenstanders uit te schakelen door gebruik te maken van verschillende technieken. Zijn extreme pressing en het gebruik van verschillende technieken maakt hem onvoorspelbaar en niet geliefd bij zijn tegenstanders. Power Swim heeft Antonio Petrovic gevraagd jullie tijdens deze clinic zijn filosofie en de verschillende technieken te delen! 

Power Swim nodigt graag alle spelers, trainers, coaches en scheidsrechters in Nederland uit om te leren van deze absolute wereldtopper. Power Swim acht de filosofie van Antonio Petrovic, met betrekking tot de midachter positie als zeer waardevol en bruikbaar. Trainers en coaches zullen naast wellicht bekende basistechnieken nieuwe technieken leren, die direct in te passen zijn in de eerstvolgende training of wedstrijdsituatie! Scheidsrechters zullen bewuster worden van de juiste technieken en “schoon spel” waardoor overtredingen beter te herkennen zijn. Kortom, een avond vol nieuwe inzichten en uiteraard demonstreert “The Butcher” zijn technieken voor jullie in het water.

Dus wil jij als speler, trainer, coach en/of scheidsrechter meer leren over de perfecte lichaamspositie, de juiste veldpositie en het behouden van deze veldpositie op de midachter? Of ben je op zoek naar inspiratie voor nieuwe oefeningen om die prestaties op de midachter positie te verbeteren? Meld je dan NU aan!

Wees er snel bij, want er is plek voor maar maximaal 50 personen. Hierbij streven wij naar een verdeling van 20 spelers, 20 trainers/coaches en 10 scheidsrechters. Aanmelden kan via: contact@powerswim.nl of via link

Kosten zijn € 27,50 per deelnemer

https://www.powerswim.nl

 

Reacties