SGHA versterkt zich met drie buitenlandse spelers

Eersteklasser SGHA uit Heerenveen heeft zich versterkt met drie buitenlandse spelers. Sebastián Pedersen (21), Kevin Sørensen (20), beide Deense internationals, en Matej Hodás (20), Slowaakse jeugd international, komen komend seizoen uit voor de ploeg uit Friesland. "We zijn blij met onze versterkingen. Het zijn alledrie kwalitatief uitstekende spelers die op meerdere posities inzetbaar zijn," aldus coach Sander Bathoorn.

"SGHA faciliteert de spelers. We zorgen ervoor dat ze een bestaan in Nederland kunnen opbouwen en instappen op een goed niveau met waterpolo in een groeiend team. We bieden ze een baan (via het SelectiePunt Sponsorplan van Sander Bathoorn) en zorgen onder andere voor woonruimte", aldus de club.

"De selectie voor komend seizoen is zo goed als rond. De kans bestaat dat er nog een buitenlandse versterking komt, maar we zoeken alleen spelers die in het team passen. Dat is onze belangrijkste voorwaarde. SGHA wil graag doorgroeien. Het is een gefaseerd traject, dat beseffen we ons. We zijn een weg ingeslagen met een goede groep spelers waar nog veel progressie in zit."
 

Bron: Persbericht SGHA | Op de foto de twee Deense internationals in het midden

Reacties