Jeroen van Heun nieuwe hoofdtrainer damesselectie ZV De Ham ZC

Clubnieuws, Eredivisie Dames
Waterpolo.nl ManMeer!-Cup finale april 2015
18 maart 2019
Jeroen van Heun nieuwe hoofdtrainer damesselectie ZV De Ham ZC

Jeroen van Heun wordt met ingang van het seizoen 2019/2020 de nieuwe hoofdtrainer van de damesselectie van De Ham en coach van Dames 1. Van Heun volgt Peter Bogmans op, die de selectie twee jaar lang onder zijn hoede heeft genomen en einde van dit seizoen het stokje doorgeeft.

Van Heun zal geassisteerd worden door Henk ten Kley. Beide heren werken al enige jaren samen als trainer en coach van de damesselectie van ’t Y. Ten Kley zal bij De Ham, naast zijn rol als assistenttrainer, de dames van het tweede gaan coachen.

De ambitie van zowel de club, de damesselectie, als beide heren sloot naadloos op elkaar aan. De immer groeiende vereniging te Krommenie ligt op koers voor een promotie naar de Eredivisie. Van Heun is al sinds 2010 actief als trainer/coach. De Utrechter assisteerde in 2015 Johan Aantjes bij Widex GZC Donk en fungeerde daar onder meer als coach van het tweede team in de Reserve Eredivisie. Met dat team behaalde Van Heun meerdere successen, waaronder het kampioenschap en het behalen van de finale van de ManMeer!-Cup. Dat laatste succes herhaalde hij ook nog eens met de dames van ’t Y.

Ten Kley is al twaalf jaar actief als trainer/coach bij het Y, maar gaat volgend seizoen graag samen met Van Heun de uitdaging aan bij De Ham. Partijen hopen op een langdurende en vruchtbare samenwerking.

Persbericht ZV De Ham ZC

Beeld:
Van Heun (staand links) tijdens de ManMeer!-Cup finale in april 2015 | Beeldboot/ Gertjan Kooij
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

20 november 2019
Op zondag 10 november is een prachtige actie gelanceerd voor Nijverdaller en ‘waterpolovriend’ Jan Willem Plasman.…
04 oktober 2019
Wim Siewers, Lid van Verdienste bij Z&PV IJsselmeer, is op 24 september jl. op 74-jarige leeftijd plotseli…