John Speet en Jeroen Janki aan de slag bij ZV Haerlem

Clubnieuws
26 juni 2022
John Speet en Jeroen Janki aan de slag bij ZV Haerlem

ZV Haerlem heeft voor haar selectieteams nieuwe trainers aangesteld. John Speet volgt bij de heren Bas Willemsen op. Speet is voor de meesten in de groep een bekende; hij stond vijf jaar geleden ook al een jaar aan het roer bij de Haarlemse vereniging. Toen promoveerde hij na een verblijf van een seizoen naar de 1e Divisie, maar moest toen vanwege privé(werk)omstandigheden al na 1 jaar stoppen.

Naast de nieuwe trainer wordt de selectie ook versterkt met de komst van Mick van den Bree en Henk Meijn. Beide mannen komen over van ZV de Zaan. "Aangezien de selectie verder intact blijft moeten we in staat zijn om stabiel in 'het linke rijtje' te staan en ook jeugdspelers door te ontwikkelen".

Bij de damesselectie verwelkomt ZV Haerlem Jeroen Janki als opvolger van Ton Kloosterman. Janki was de laatste jaren actief als trainer bij De Zaan en bij het WOC, veelal gericht op jeugdteams of de teams die net buiten de selectie vielen. ZV Haerlem wordt zijn eerste klus als eindverantwoordelijke voor een selectiegroep. "Juist met zijn ervaring zien we een prima match met de jonge selectiegroep en zijn we blij dat Jeroen voor ons gekozen heeft", aldus Frank Pruijn, verantwoordelijk bestuurslid voor de waterpolo afdeling bij de Haarlemse vereniging. De selectiegroep kent vier nieuwkomers: Emma Soffner en Jessie van der Kamp (beiden ZV de Zaan), keepster Eva Yalcin (KZC) en Kim van Velzen (ZPCH). Keepster Erika Alander, lid van het Finse nationale team, vertrekt naar ZV de Zaan.

Bron: ZV Haerlem

Beeld:
De trainers van ZV Haerlem
LEES MEER OVER
1,449

Lees ook

06 augustus 2023
Goed nieuws vanuit Twente! Jan Mensink is aan de beterend hand. De trainer/coach van Het Ravijn heren 1 raakte begin jul…
2,427
01 augustus 2023
Mijn eerste kennismaking met Michael Tollenaar moet ergens in de zomer van 1982 zijn geweest. Ik was als 14-jarig talent…
5,156