Kloosterman en Willemsen aan de slag bij ZV Haerlem

Clubnieuws
Kloosterman en Willemsen aan de slag bij ZV Haerlem

Met Bas Willemsen bij de mannen en Ton Kloosterman bij de vrouwen is de trainersstaf bij ZV Haerlem voor komend seizoen rond. Beide teams spelen in de eerste divisie.

Voor Willemsen is de groep niet onbekend. Eind 2019 verving de 48-jarige Lissenaar al eens tijdelijk zijn voorganger Anton Heiden en begin dit jaar nam hij bij de vrouwen het roer over van toenmalig trainer Peter Bogmans. "In de evaluatie gaf Bas aan de voorkeur te geven om de stap naar de mannen te maken. Dat hield in dat we voor de vrouwen op zoek moesten naar een geschikte opvolger",  zegt Frank Pruijn, voorzitter van de waterpolocommissie. 

Die geschikte opvolger is Ton Kloosterman geworden. Voor hem is het niveau van de vouwen een bekend terrein. Eerder promoveerde hij al met de vrouwen van BZ&PC Bodegraven vanuit de tweede divisie. Afgelopen jaar stond hij, in zijn tweede termijn, aan de badrand bij WZC (SG) uit Zoetermeer. 

Kloosterman over zijn opdracht in Haarlem: "Het is een mooie en uitdagende klus om de talentvolle jeugd verdere aansluiting te laten maken bij de selectie. Met mijn passie, kennis en ervaring verwacht ik bij te kunnen dragen aan deze ontwikkeling van het team." 

Beeld:
Ton Kloosterman (foto: Beeldboot / Gertjan Kooij)
LEES MEER OVER
2,158

Lees ook

Aankomend seizoen is Filip Kljajevic de nieuwe hoofdcoach van de herenselectie van Zwem -en Poloclub Het Ravijn. De voor…
International Lola Moolhuijzen komt volgend seizoen uit voor de Griekse topclub Vouliagmeni. Voor het 19-jarige toptalen…
1,264