Melissa Dongelmans naar BZ&PC

Clubnieuws
Melissa Dongelmans naar BZ&PC
17 mei 2019
Melissa Dongelmans naar BZ&PC

De damesselectie van BZ&PC zal komend seizoen flink versterkt worden door de komst van Melissa Dongelmans (27). De speelster woonachtig in Alphen aan den Rijn werd afgelopen weekend landskampioen met Widex GZC Donk en had een groot aandeel in de landstitel.

Dongelmans speelde jarenlang voor de Goudse ploeg en bereikte er vele hoogtepunten. Na twaalf seizoenen vindt de Alphense het wel en legt de focus op haar maatschappelijke carrière. In het dagelijks leven is zij werkzaam bij De Thermen2, de overkoepelende organisatie van de zwembaden in Alphen aan den Rijn.

Bij BZ&PC wordt de sterkhouder herenigd met vriendin Kaylee Schellingerhout, die in haar verleden ook in Gouda speelde. ‘’Ik kijk er naar uit om naast mijn maatschappelijke carrière op één niveau lager toch mijn passie waterpolo te blijven beoefenen. De combinatie van gezelligheid en fanatisme van dit team past helemaal bij mij.’’ aldus Melissa Dongelmans.

Coach Jary Göbel is zeer verheugd met de komst van Dongelmans: ‘’Melissa zal voor BZ&PC van belangrijke waarde zijn om onze ambities waar te maken. We hebben een hechte ploeg met een mooie balans tussen eigen jeugd en aanvullingen. Deze identiteit kenmerkt BZ&PC en hier zal Melissa meer dan prima tussen passen’’.

Bron: Persbericht BZ&PC

Beeld:
BZ&PC
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

23 augustus 2019
Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Egbert de Groot na een ziekbed van enkele weken in de nacht van wo…
6,753
13 augustus 2019
Waterpolo-international Jorn Muller heeft een nieuwe club gevonden. De Ommenaar speelt komend seizoen bij FNC Douai in F…