Melissa Dongelmans naar BZ&PC

Clubnieuws
Melissa Dongelmans naar BZ&PC
17 mei 2019
Melissa Dongelmans naar BZ&PC

De damesselectie van BZ&PC zal komend seizoen flink versterkt worden door de komst van Melissa Dongelmans (27). De speelster woonachtig in Alphen aan den Rijn werd afgelopen weekend landskampioen met Widex GZC Donk en had een groot aandeel in de landstitel.

Dongelmans speelde jarenlang voor de Goudse ploeg en bereikte er vele hoogtepunten. Na twaalf seizoenen vindt de Alphense het wel en legt de focus op haar maatschappelijke carrière. In het dagelijks leven is zij werkzaam bij De Thermen2, de overkoepelende organisatie van de zwembaden in Alphen aan den Rijn.

Bij BZ&PC wordt de sterkhouder herenigd met vriendin Kaylee Schellingerhout, die in haar verleden ook in Gouda speelde. ‘’Ik kijk er naar uit om naast mijn maatschappelijke carrière op één niveau lager toch mijn passie waterpolo te blijven beoefenen. De combinatie van gezelligheid en fanatisme van dit team past helemaal bij mij.’’ aldus Melissa Dongelmans.

Coach Jary Göbel is zeer verheugd met de komst van Dongelmans: ‘’Melissa zal voor BZ&PC van belangrijke waarde zijn om onze ambities waar te maken. We hebben een hechte ploeg met een mooie balans tussen eigen jeugd en aanvullingen. Deze identiteit kenmerkt BZ&PC en hier zal Melissa meer dan prima tussen passen’’.

Bron: Persbericht BZ&PC

Beeld:
BZ&PC
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

07 juli 2020
Polar Bears-speelster Iris Wolves zal komend seizoen de kleuren van de Spaanse topclub CE Mediterrani verdedigen. De 26-…
06 juli 2020
De dames van ZVL-1886 Tetteroo hebben zich voor komend seizoen versterkt met de 26-jarige Hongaarse speelster Fanny Vály…
1,135