Mooie waterpolo-uitlegactie van SVH

Clubnieuws
08 november 2022
Mooie waterpolo-uitlegactie van SVH

Afgelopen zaterdag organiseerde SVH een mooie actie tijdens de topper in de eerste klasse tussen de SVH en MNC Dordrecht. Om het waterpolo begrijpelijker te maken voor het publiek kreeg de toeschouwers in de Wilgenring live commentaar van Eredivisiescheidsrechters Harvey Hinds en Jolanda de Zwart.

Terwijl de mannen in het water streden om de koppositie, namen Hinds en De Zwart het publiek mee in de wedstrijd, legden zij spelregels uit en bespraken zij tactieken en spelsituaties. De Zwart: “Het was onwijs leerzaam voor verenigingsscheidsrechters, jeugdspelers, hun ouders en uiteraard ook voor alle andere betrokkenen. Het was volle bak en uiteindelijk hebben we genoten van een prachtige waterpolopot. Een echte aanrader voor andere verenigingen en sportbonden!”

Na een zinderende wedstrijd hield SVH de punten in eigen huis (11-10). De vereniging uit Hillegersberg organiseerde het live commentaar in samenwerking met Axitour Communication Solutions die de headsets aan de scheidsrechters in de Eredivisie levert en het commentaar technisch mogelijk maakte.

Beeld:
SVH
LEES MEER OVER
1,154

Lees ook

18 oktober 2022
Het Regionaal Trainings Centrum (RTC) Leiden organiseert in de vakanties waterpoloclinics voor leden in de Leidse regio.…
18 oktober 2022
PSV organiseert woensdag 28 december 2022 de twintigste editie van het 'Winter Waterpolo Toernooi' in het Pieter van den…
1,899