Nieuwe trainersstaf VZV Heren

Clubnieuws
Nieuwe trainersstaf VZV Heren
07 mei 2019
Nieuwe trainersstaf VZV Heren

Logo%20VZV.jpegMet het aantrekken van Jeroen Barning heeft VZV uit IJmuiden hun hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen binnen.

Jeroen is geen onbekende van de club en binnen het waterpolo wereldje. Jaren terug toen VZV Heren 1 nog in de Derde Klasse speelde, stond Jeroen ook al eens aan het roer. In de tussenliggende periode heeft Jeroen zich ontwikkeld tot een ervaren en complete trainer/coach waarbij hij meerdere clubs in hoofd- en eerste klasse heeft getraind.

Naast Jeroen zal vanaf komend seizoen ook oud-bondscoach en deelnemer aan Twee Olympische Spelen Dick Nieuwenhuizen actief zijn in IJmuiden bij VZV. Dick neemt een deel van de selectietraining voor zijn rekening en gaat Heren 2 coachen en zorgen dat de talentvolle jeugd de aansluiting kan gaan vinden bij het eerste.
De visie en de heldere en frisse ideeën van Jeroen en de berg aan ervaring van Dick sluiten goed aan bij hoe de herenselectie er voor staat. Hard werken maar met plezier waterpoloën in de mooiste klasse van Nederland. 

Handhaving in deze Eerste Klasse, kijkend naar het linker rijtje en de jeugd klaarstomen om de aansluiting met het eerste te vinden zijn de doelstellingen voor volgend seizoen. 

Het Bestuur en de WPC zijn erg tevreden met de keuze voor Jeroen en Dick en kijken met vertrouwen uit naar de start van het nieuwe seizoen.

Persbericht VZV

Beeld:
vlnr Dick Nieuwenhuizen, voorzitter Sven vd Vlis en Jeroen Barning | Eigen foto
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

07 juli 2020
Polar Bears-speelster Iris Wolves zal komend seizoen de kleuren van de Spaanse topclub CE Mediterrani verdedigen. De 26-…
1,696
06 juli 2020
De dames van ZVL-1886 Tetteroo hebben zich voor komend seizoen versterkt met de 26-jarige Hongaarse speelster Fanny Vály…
1,252