Sluit het seizoen af op Curaçao

Clubnieuws
28 maart 2022
Sluit het seizoen af op Curaçao

Zwem- en waterpolovereniging ORCA Curaçao organiseert in het pinksterweekend van vrijdag 3 juni t/m maandag 6 juni haar jaarlijkse (beach)waterpolotoernooi op Curaçao. Ook Nederlandse teams worden van harte uitgenodigd om hun seizoen af te sluiten op dit prachtige eiland. Waterpolo in een omgeving met zon, zee en strand: wat wil je nog meer?!

Eerder edities van dit uiterst sfeervolle toernooi waren een groot succes met naast de lokale teams ook deelnemende ploegen uit onder meer Aruba, Bonaire en Nederland. Het toernooi bestaat uit twee disciplines op twee prachtige locaties.

- Het beach-waterpolotoernooi in de Piscadera Bay, een tropische locatie aan het strand.
- Het 'gewone' waterpolotoernooi in het klassieke openlucht 50m-zwembad Pisina Bennie Leito Otrobanda met uitzicht op zee.

Het toernooi is bestemd voor teams die uitkomen op het niveau van eerste klasse District t/m tweede klasse Bond. Men streeft naar een deelname van acht teams en dat ieder deelnemend team ook een scheidrechter en jurylid meeneemt.

Waterpolo op Curaçao

Waterpolo op Curaçao kent een lange traditie met veel regionale hoogtepunten maar ook ruimte voor doorontwikkeling. Een groot deel van de toernooiopbrengst gaat naar het ontwikkelen van de waterpolosport en in het bijzonder naar het schoolwaterpolo, een door ORCA geïnitieerd project zodat meer kinderen onze sport kunnen beoefenen.

Verblijf op Curaçao

De organisatie kan ondersteuning bieden bij het zoeken naar in de buurt gelegen verblijfplaatsen, vervoer en het organiseren van een recreatief programma (bezoek aan stranden, tours etc.).

Voor inschrijven of meer informatie, neem dan contact op met Els van Oostrum: elsvanoostrum@gmail.com of via whats-app: +59995128967

Beeld:
Foto: Facebook-pagina ORCA Curaçao.
1,179

Lees ook

21 mei 2022
Oud-international Nomi Stomphorst is aankomend seizoen regelmatig in de Amersfoortse Amerena te vinden. De 29-jarige Sto…
2,147
04 mei 2022
Waterpolo van een andere categorie: OldStars Waterpolo! Dit initiatief van het Nationaal Ouderenfonds probeert ouderen t…