Karakteristieken Eredivisie B-Jeugd zondag 3 maart

Eredivisie B-Jeugd meisjes, Eredivisie B-Jeugd jongens
Karakteristieken Eredivisie B-Jeugd zondag 3 maart

De topper in de Eredivisie B-Jeugd Jongens tussen Polar Bears en ZVL-1886 is gewonnen door Polar Bears. De beren overtuigden door met 10-5 te winnen en na drie periodes spelen zelfs al met 9-2 voor te staan. Op de ranglijst is het verschil nu opgelopen tot zes punten. Ook in de B-Jeugd meisjes stonden de verenigingen tegenover elkaar. Daar wist ZVL wel te winnen, met 11-8.

In de B-Jeugd Jongens wonnen ook Het Ravijn en Widex GZC Donk hun wedstrijden. Het Ravijn deed dat met de overtuigende cijfers van 1-13 tegen MNC Dordrecht. GZC Donk had een stuk lastiger met ZV De Zaan - waar er maar liefst drie 'broerkoppels' bij de selectie zaten met Don en Bill Rempt, Daan en Mark Bakker en Tim en Daan Ketelaars. Ondanks die aanwezigheid kon de uitploeg niet winnen en ging de wedstrijd met 13-12 verloren.

Zondag 3 maart

Eredivisie B-Jeugd Jongens

MNC Dordrecht - Het Ravijn 1-13
Periodestanden: 0-3, 0-4, 1-2, 1-4
Doelpuntenmaker MNC Dordrecht: Jamie Vlieger.
Doelpuntenmakers Het Ravijn: Bram van Leuteren 7, Dean van Engel 2, Thijmen Karel, Luuck van der Flier, Lars van de Kamp, Finn Kuijpers.

Widex GZC Donk - ZV de Zaan 13-12
Periodenstanden:1-4, 5-2, 5-3, 2-3
Doelpuntenmakers GZC Donk: Jonno van de Broek 4, Yannick Aarts 3, Tijs Schouwerwou 2, Mart van der Weijden 2, Rinse van Herk, Stan Kruijssen.
Doelpuntenmakers ZV De Zaan: Tim Ketelaars 4, Daan Ketelaars 2, Mark Bakker 2, Feie Simmers 2, Stan Meijn 2.

Polar Bears - ZVL-1886 10-5
Periodestanden: 4-0, 2-1, 3-1, 1-4
Doelpuntenmakers Polar Bears: Kas te Riele 3, Stan vd Brink 2, Jullian Cornelisz, Timo Zittersteijn, Thomas vd Kraats, Lars ten Broek,Tijn Slings.
Doelpuntenmakers ZVL: Jimmy Sjardijn 2, Joel Kluivers 2, David Voorvelt.

Eredivisie B-Jeugd Meisjes

ZVL-1886 - Polar Bears 11-8
Periodestanden: 2-2, 3-3, 2-1, 4-2
Doelpuntenmakers ZVL: Nikki Meijer 3, Duchanka Kammerman 3, Laura Roels 2, Lizzy Terpstra, Anna Pauli, Sterre Bijkerk.
Doelpuntenmakers Polar Bears: Silvanne Slot 3, Frederique Bouwmeister, Feline Voordouw, Lola Moolhuijzen, Jill Oort, Ashley de Jong.

Selecteer voor de stand de kolom 'tussenstand' rechtsboven (of onderaan op mobiele apparaten). Kies de competitie —> Bekijk tussenstand.

Lees ook

Zondag zijn op de slotdag van de Final Six de jongens van GZC Donk en de meisjes van Het Ravijn Nederlands kampioen gewo…
1,403
Na de eerste wedstrijden op zaterdag wordt vandaag bepaald wie Nederlands kampioen wordt bij de B-Jeugd. Bij de jongens…
1,381