Vier nieuwe speelsters voor damesploeg ZV De Ham

Eredivisie Dames, Clubnieuws
11 juni 2020
Vier nieuwe speelsters voor damesploeg ZV De Ham

Het eerste damesteam van ZV De Ham heeft haar selectie met vier speelsters uitgebreid. Anne Collas (ZV De Zaan), Lisanne Rekoert (ZPC Amersfoort), Noha Zwiers (Polar Bears) en de opvallendste naam, Lizette Rozeboom (Widex GZC Donk) maken de overstap naar de ploeg uit Krommenie. 

Samen met enkele jeugdspeelsters die doorstromen is de selectie voor aankomend seizoen compleet. Vanzelfsprekend is coach Jeroen van Heun blij met de aanwinsten. "We hebben gekeken naar welke posities we versterking konden gebruiken. Met de toevoeging van deze speelsters hebben we daaraan voldaan en krijgt de selectie een injectie van ervaring, verbreding en talent."

Lizette Rozeboom komt over van van GZC Donk, nadat ze vorig jaar terugkeerde in Nederland na vier jaar in de Verenigde Staten te hebben gespeeld. "Na een fantastische tijd bij UCLA in Los Angeles, ben ik sinds mijn terugkomst in Nederland werkzaam bij Dell Technologies in Amsterdam. Heel wat anders dan fulltime waterpolo. Hierdoor heb ik afgelopen seizoen veel uren gereisd tussen Amsterdam, Hilversum en Gouda. Waterpolo is al zo lang als ik mij kan herinneren mijn grootste passie en ook een uitlaatklep, maar door het vele reizen kon ik er niet altijd meer de voldoening uithalen die ik gewend was. Op den duur wil ik in Amsterdam gaan wonen. Daarom is het voor mij een logische stap om dichterbij mijn werk, en straks woonplaats, te gaan waterpoloën."
 
"Ik vind het heel jammer dat ik door het coronavirus het seizoen bij GZC Donk niet goed af heb kunnen sluiten. Ik heb het daar altijd ontzettend naar mijn zin gehad. Nu is het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij de Ham. Een club die mij qua gezelligheid, sfeer en doelstellingen, net als bij Donk, zeer aanspreekt. Ik kijk erg uit naar het komende seizoen."

Bron: Persbericht ZV De Ham

Beeld:
3,245

Reacties

Lees ook

11 oktober 2020
De tweede speelronde in de eredivisie heren was normaal gesproken voor vier teams de eerste. Nadat vorige week twee duel…
10 oktober 2020
Nu de wedstrijden dit weekend zonder publiek worden gespeeld, hebben diverse clubs in allerijl livestreams opgezet om er…
2,846