Figuranten gezocht tijdens Waterpolocup Rotterdam

Eredivisie Dames, Eredivisie Heren
Figuranten gezocht tijdens Waterpolocup Rotterdam

In aanloop naar de Olympische Spelen van Parijs spelen de Nederlandse waterpolodames een schitterend ‘uitzwaaitoernooi’. Van 9 t/m 12 juli spelen zij met Spanje, Frankrijk, Australië, Griekenland en Italië de Waterpolocup Rotterdam.

Tijdens het toernooi wordt er een promofilm gemaakt voor de Eredivisie. Op 11 juli vinden de opnames plaats na de wedstrijd Nederland – Australië. Speel je in de Eredivisie? Dan zoeken we jou! 
 

  1. Voor wie? Spelers (m/v) in de Eredivisie. We zoeken zowel bij de mannen als de vrouwen 16 spelers. Het is een algemene film, dus het liefst hebben we een mooie verdeling van sporters die bij de verschillende clubs spelen. 
  2. Wanneer? 11 juli, direct na de wedstrijd Nederland – Australië (ca. 20.30 uur starten de opnames). 
  3. Duur? We spelen zowel bij de heren als de dames 1 periode. Daarnaast zullen er wat losse shots gemaakt worden. We verwachten ongeveer een uurtje bezig te zijn.
  4. Waar? Zwemcentrum Rotterdam, Annie M.G. Schmidtplein 8, 3083 NZ Rotterdam.
  5. Wat neem ik mee? Je badkleding zoals je gewend bent.
  6. Wat krijg ik ervoor terug? Eeuwige roem en gratis toeging voor de wedstrijd Nederland – Australië. 


Wil jij ‘shinen’ in deze promofilm? Meld je dan HIER snel aan. Vol = vol. 

 

Beeld:
Het nieuwe logo van de Eredivisie
1,485

Lees ook

ZVL-1886 maakt bekend dat Niels Joor de nieuwe coach wordt van het eerste damesteam. Niels Joor, 51 jaar, is een bekend…
Als kind liep hij op vierjarige leeftijd voor het eerst zwembad Het Ravijn binnen, waar hij uiteindelijk 14 jaar in het…
1,379