Driemanschap Veer, Van den Bree en Lucas gaat De Zaan-vrouwen trainen

Eredivisie Dames
13 juni 2021
Driemanschap Veer, Van den Bree en Lucas gaat De Zaan-vrouwen trainen

Het driemanschap Wouter Veer, Mick van den Bree (foto boven) en Thomas Lucas staat komend seizoen langs de badrand bij de waterpolosters van De Zaan. Veer neemt de coaching van de wedstrijden voor zijn rekening. Het trio volgt Arjan Vos op bij de kersverse bekerwinnaar.

 

Veer wordt de hoofdtrainer en coach. Hij zal nauwe contacten onderhouden met de andere twee trainers die actief blijven als speler in het eerste team. Van hen heeft Van den Bree al ervaring als hoofdcoach van AZC in Alphen. Hij was binnen De Zaan ook al actief bij de jongens tot 17 jaar. Met veel van hen speelt hij nu samen. International Lucas heeft de ambitie om na zijn spelerscarrière als trainer aan de slag te gaan.

Beeld:
Mick van den Bree gaat samen met Wouter Veer en Thomas Lucas aan de slag als damescoach bij ZV De Zaan (foto: Beeldboot / Gertjan Kooij)
1,603

Reacties

Lees ook

19 mei 2021
Simone van de Kraats maakt volgend seizoen de overstap van de kersverse Nederlands kampioen Polar Bears naar de Spaanse…
1,842
15 mei 2021
Nienke Vermeer en coach Evangelos Doudesis hebben zaterdag op passende wijze afscheid genomen van ‘hun’ Polar Bears. De…
1,639