Henk ten Kley aan trainersstaf De Zaan toegevoegd

Eredivisie Dames
Henk ten Kley aan trainersstaf De Zaan toegevoegd

Niet alleen in het water, maar ook op het droge breidt ZV de Zaan de damesselectie uit. Henk ten Kley zal de trainersstaf versterken door een dubbelrol te vervullen als assistent-coach van Dames 1 en als trainer/coach van het tweede damesteam.

Henk was de afgelopen vier jaar hoofdcoach bij de dames van De Ham. Hij kijkt uit naar de overstap naar ZV de Zaan binnen dezelfde regio. "Het is een geweldige kans om te kunnen werken met de landskampioen en samen met hen het Europese avontuur aan te gaan. Mijn uitdaging is om de basis te verbreden en te versterken. Samen met de andere coaches bereiden we Dames 2 voor op het hoogste Eredivisie-niveau", aldus Henk.

Daarnaast blijven Jeffrey Hasenbos en heren 1 speler Thomas Lucas ook betrokken als assistent-trainers. Mick van den Bree is blij met deze samenstelling. "Henk brengt veel relevante ervaring met zich mee. Jeffrey is een 'kind van de club' en het is geweldig dat hij zich zo wil inzetten voor de dames. Thomas zal als speler een belangrijke rol blijven spelen bij de heren, maar het is ook fantastisch om hem met al zijn ervaring betrokken te hebben bij de trainingen van de dames."

Karla Plugge zal ook verbonden blijven met de groep als fysiotherapeut.

Bron: ZV De Zaan

Beeld:
Henk ten Kley, Mick van den Bree en Jeffrey Hasenbos (foto: ZV De Zaan)
LEES MEER OVER
1,307

Lees ook

ZVL-1886 maakt bekend dat Niels Joor de nieuwe coach wordt van het eerste damesteam. Niels Joor, 51 jaar, is een bekend…
Als kind liep hij op vierjarige leeftijd voor het eerst zwembad Het Ravijn binnen, waar hij uiteindelijk 14 jaar in het…