Jim van Es nieuwe trainer Damesselectie ZPB H&L Productions

Eredivisie Dames
25 mei 2019
Jim van Es nieuwe trainer Damesselectie ZPB H&L Productions

Eredivisionist ZPB H&L Productions heeft in Jim van Es een nieuwe hoofdtrainer voor de damesselectie gevonden met ingang van het seizoen 2019-2020. De 56-jarige gymdocent komt over van de damesselectie van Waterpolo Den Haag die het afgelopen seizoen uitkwam in de Eerste Klasse.

Van Es volgt hiermee hoofdtrainer Krijn van Baarle en assistent-trainer Erwin Fokke op die aan het einde van het afgelopen seizoen afscheid hebben genomen. De club uit Barendrecht is Van Baarle en Fokke heel dankbaar voor de afgelopen seizoenen waarin zij met veel inzet en enthousiasme de damesselectie hebben begeleid.

Van Es heeft zin in zijn nieuwe uitdaging: “ik vind het leuk om met een leergierige damesselectie aan de slag te gaan’’.

Het bestuur en de technische commissie zijn blij met de komst van de nieuwe oefenmeester, evenals de damesselectie van ZPB en zien uit naar een succesvol seizoen.

Bron: Persbericht ZPB H&L Productions

Beeld:
Jim van Es nieuwe trainer Damesselectie ZPB H&L Productions
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

10 november 2019
In de vierde speelronde van de Eredivisie Dames behaalden Polar Bears en PSV hun eerste overwinning van het seizoen. Pol…
08 november 2019
De Eredivisie Dames gaat met twee koplopers de vierde speelronde in. Widex GZC Donk en Het Ravijn hebben na drie wedstri…