Marit van der Weijden naar UZSC

Eredivisie Dames
12 juli 2019
Marit van der Weijden naar UZSC

Marit van der Weijden verruilt Widex GZC Donk voor een nieuw avontuur bij UZSC. Ondanks haar jonge leeftijd (17) heeft Van der Weijden al ervaring opgedaan in de Eredivisie en de Euro League. Daarnaast maakt zij deel uit van de Jong Oranje-selectie. 

“Ik heb een goede jeugdopleiding gehad bij GZC Donk en afgelopen jaar landskampioen geworden met dames 1. Een mooie teamprestatie! Ik wil me heel graag verder persoonlijk ontwikkelen op de midvoorpositie om ooit mijn droom - de Olympische Spelen halen - waar te maken. Ik ben nog maar 17 en kan nog heel veel leren. Bij UZSC kom ik in het water te liggen met Vivian Sevenich en Leonie van der Molen. Mooie leermeesters op de midvoor.”

UZSC heeft Esther Scheij zien vertrekken naar PSV Waterpolo en heeft met de komst van Marit van der Weijden alle posities goed bezet.

(Bron: persbericht UZSC)

Beeld:
Marit van der Weijden (foto UZSC)
LEES MEER OVER
1,809

Reacties

Lees ook

10 november 2019
In de vierde speelronde van de Eredivisie Dames behaalden Polar Bears en PSV hun eerste overwinning van het seizoen. Pol…
08 november 2019
De Eredivisie Dames gaat met twee koplopers de vierde speelronde in. Widex GZC Donk en Het Ravijn hebben na drie wedstri…