Jeroen Rouwenhorst naar UZSC

Eredivisie Heren, Clubnieuws
29 juni 2020
Jeroen Rouwenhorst naar UZSC

Jeroen Rouwenhorst vervolgt zijn waterpololoopbaan bij UZSC. Rouwenhorst (20) komt over van Schuurman BZC waar hij de afgelopen seizoenen al op de midvoor positie speelde. Deze positie gaat hij ook bij UZSC invullen. Afgelopen twee jaar heeft hij deelgenomen aan de waterpoloacademie in Eindhoven waar studeren en topsport hand in hand gaan. Hij start na de zomer een vervolgstudie in Utrecht en heeft besloten daar ook te gaan waterpoloën. 

Rouwenhorst speelde in verschillende leeftijdsgroepen van Jong Oranje en is recent ook toegevoegd aan de trainingsgroep van Harry van de Meer. Daarmee zal Rouwenhorst ook aan het Oranjeprogramma in Zeist deelnemen.

Roeland Spijker, coach van UZSC: "Ik ben heel erg blij met de komst van Jeroen. Het verbreedt onze selectie en zo kunnen we meer tactische spelconcepten spelen. Wij hebben onze selectie nu volledig op orde en kunnen als gehele groep ons voorbereiden op het nieuwe seizoen."

Bron: Persbericht UZSC

Beeld:
LEES MEER OVER
2,002

Reacties

Lees ook

03 september 2020
Schuurman BZC heeft zijn selectie verder versterkt met twee nieuwe namen. Christopher Vang en doelman Stanislav Raykov k…
2,326
18 augustus 2020
Midvoor Bilal Gbadamassi keert komend seizoen weer terug naar Nederland en zal uitkomen voor zijn oude club Schuurm…
1,815