Dion Harreman kiest voor ZPB H&L Productions

Eredivisie Heren
Dion Harreman kiest voor ZPB H&L Productions

ZPB H&L Productions heeft zich voor komend seizoen versterkt met jeugdinternational Dion Harreman (17). Dion heeft zich afgelopen april op Malta succesvol geplaatst met het Nederlandse team onder de 19 jaar voor het EJK in Montenegro en gaat zich nu richten op het WK onder de 18 jaar in Belgrado. Hij speelt daarnaast inmiddels al een aantal jaren in het eerste team van MNC Dordrecht. "Zijn gedrevenheid, zijn wil om zich verder te ontwikkelen en het feit dat hij makkelijk informatie opneemt, maken dat wij verwachten dat hij zich de komende jaren snel zal ontwikkelen en een versterking zal zijn voor ZPB", aldus René Lagerburg, namens de topsportcommissie verantwoordelijk voor de herenselectie bij ZPB. "Daarbij staat ZPB al heel lang bekend als een club waar ontwikkeling van de jeugd heel belangrijk is, met Sam van den Burg en Maurice Dentro als recente voorbeelden, maar ook voorbeelden van wat langer geleden als Marco Booij en Arjen Silvis die nu de staf vormen. In dit beeld past het dan ook om onszelf als doel te stellen dat we de grootste talenten uit de regio aan ons willen binden en verder te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf, zoals we dat ook met al onze eigen jeugdleden doen. De komst van Dion onderschrijft dit."                     

Dion: "Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging en wilde graag op Eredivisieniveau gaan spelen. Toen ZPB voorbij kwam, zag ik dit gelijk als de uitdaging die het beste bij mij zou passen om mij verder te ontwikkelen. Ik kijk er erg naar uit om volgend seizoen voor ZPB uit te komen!"

Met Dion en de eerdere toezeggingen van Fabian van Niekerk en Jeroen Willemsen, die overkomen van Waterpolo Den Haag en natuurlijk Sam van den Burg, zal het doel voor komend jaar zijn om de play-offs om het kampioenschap te bereiken.

Bron: ZPB H&L Productions

Beeld:
Cutugno.net
LEES MEER OVER
1,782

Lees ook

ZPB H&L Productions heeft zich voor komend seizoen versterkt met Maurice Dentro (27) en Jens Wijgers (19). Na de nie…
1,199
Na de aanstelling van Hans Blikslager als trainer-coach van de damesselectie, is het UZSC gelukt Sebastiaan Brands (27)…
1,663