Eredivisie gaat weer beginnen

Eredivisie Heren
Eredivisie gaat weer beginnen

Woensdag start de Eredivisie met een wedstrijd tussen de jongens van JTT en Het Ravijn. Zaterdag komen, met uitzondering van UZSC, de overige mannenploegen ook weer in actie. De competitie bij dames start een week later. 

JTT staat voor Jong Talenten Team en is voor spelers van Jong Oranje O.19 (jaargangen 2005, 2006 en 2007). Zowel bij de heren als de dames doet JTT (KNZB Topsport) mee met als doel gedurende het hele jaar onder goede druk wedstrijden te spelen. Hun thuiswedstrijden spelen zij in het KNZB zwembad in Zeist, meestal op woensdagavond. De resultaten van deze wedstrijden tellen gewoon mee voor de eindrangschikking. Als JTT-speler gaat je clubteam voor, dus het is niet mogelijk dat je als speler van JTT tegen je eigen club speelt. Jeugdbondscoach Eszter Gyori begeleidt de meisjes, Branko Mitrovic de jongens.

Zaterdag komt Het Ravijn weer in actie, dan tegen Polar Bears. MNC Dordrecht maakt z’n rentree op het hoogste niveau met een thuiswedstrijd tegen ZV De Zaan dat op dit moment een trainingskamp heeft in Griekenland. Landskampioen GZC Donk trapt de competitie af tegen PSV. UZSC is nog een weekendje vrij.  

Programma Eredivisie Heren 

Woensdag 20 september 2023 
20:30 uur JTT – Het Ravijn  
Scheidsrechters: De Boer en Hinds 

Zaterdag 23 september 2023 
17:40 uur GZC Donk – PSV 
Scheidsrechters: Hendriks en Schapers 

18:00 uur ZPB H&L Productions - De Ham 
Scheidsrechters: Van Zenderen en Taylan 

19:00 uur ZPC Amersfoort – ZVL-1886 
Scheidsrechters: Van Neutegem en Hinds 

19:45 uur Het Ravijn – Polar Bears 
Scheidsrechters: Van den Berg en Evers 

19:55 uur MNC Dordrecht - ZV De Zaan  
Scheidsrechters: Bijeman en Sonnemans 

 

Beeld:
Orange Pictures
1,369

Lees ook

ZPB H&L Productions heeft zich voor komend seizoen versterkt met Maurice Dentro (27) en Jens Wijgers (19). Na de nie…
1,212
Na de aanstelling van Hans Blikslager als trainer-coach van de damesselectie, is het UZSC gelukt Sebastiaan Brands (27)…
1,668