International Pascal Janssen komt, trainer Johan Aantjes verlengt bij De Zaan

Eredivisie Heren
Pascal Janssen in Oranje | Beeldboot/ Gertjan Kooij.
International Pascal Janssen komt, trainer Johan Aantjes verlengt bij De Zaan

ZV De Zaan heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met Pascal Janssen. De international komt over van UZSC waar hij maar liefst vier landstitels mee vierde. Ook bereikte de Zaanse club een overeenstemming met de huidige trainer Johan Aantjes, die nog een jaar aanblijft en zijn vierde seizoen zal ingaan. 

Daartegenover staat het vertrek van Andreas Miralis, de tweevoudig topscorer van de eredivisie. De Griek vertrekt vanwege persoonlijke redenen. 

De komst van de 24-jarige Janssen past in de lijn die de Zaankanters vorige zomer inzetten. Toen werden diezelfde Miralis, Thomas Lucas en Mick van den Bree aangetrokken en wilde de club een gooi doen naar het landskampioenschap. Voordat de competitie werd stopgezet vanwege het coronavirus stond de ploeg derde op de ranglijst.

Beeld:
Pascal Janssen in Oranje | Beeldboot/ Gertjan Kooij.

Lees ook

Thijmen Karel is de nieuwste aanwinst voor ZPC Amersfoort. De 20-jarige speler komt over van Het Ravijn.Karel begon op z…
1,544
Aankomend seizoen is Filip Kljajevic de nieuwe hoofdcoach van de herenselectie van Zwem -en Poloclub Het Ravijn. De voor…