Internationaal waterpolokamp kerstvakantie

Evenement, Advertenties
Power Swim Jeugdkamp
07 december 2018
Internationaal waterpolokamp kerstvakantie

(Advertentie) In de aankomende kerstvakantie organiseert Power Swim een tweetal internationale waterpolokampen in Zeist. Een waterpolokamp vol met droogtrainingen, watertrainingen (2x per dag), buiten- en binnenactiviteiten, leerzame momenten, gezelligheid, teambuilding maar ook integratie met buitenlandse waterpolo leeftijdsgenoten. De waterpolokampen zijn voor jongens en meisjes in de leeftijd 11 tot en met 16 jaar, die gek zijn op waterpolo en graag meer willen leren van onze prachtige sport waterpolo. 

In verschillende leeftijdsgroepen wordt training gegeven en er is ook een speciale training voor keepers aanwezig. De data van de waterpolokampen zijn van vrijdag 21 december tot en met maandag 24 december 2018 en/of van woensdag 2 januari tot en met zaterdag 5 januari 2019. De trainingen worden gegeven door uitsluitend professionals zoals o.a. Zoran Stanisic en nog meer bekende trainers en internationale waterpolospelers. Er wordt overnacht in het seminar naast het zwembad in Zeist. De trainingen vinden plaats in het KNZB-zwembad, het trainingsbad van de Nationale waterpoloselecties. De kosten voor deze waterpolokampen zijn € 250,00 incl. btw per deelnemer per kamp. Bij inschrijving van meerdere leden uit één gezin geldt een korting van 5% op het totale bedrag. Voor dit bedrag zijn inbegrepen: 3 overnachtingen, vol pension, 2x per dag droog- en watertrainingen, aandenken in de vorm van een T-shirt en alle activiteiten zowel binnen als buiten. 

De inschrijving is open en het inschrijfformulier staat op de website www.powerswim.nl. Er is beperkt plaats en helaas vol = vol. Wees er dus snel bij en zorg dat je deze unieke gelegenheid niet laat lopen! Het definitieve programma wordt een paar weken voor aanvang bekend gemaakt. Wie de internationale of nationale gasten zijn, blijft een verrassing. Dit wordt bekend gemaakt op het waterpolokamp zelf. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met pr@powerswim.nl.

UPDATE vrijdag 7 december:
Er zijn extra plekken gecreëerd waardoor er extra mogelijkheid is om deel te nemen.
Voor het eerste kamp van 21-24 december zijn nu nog 5 plaatsen vrij.
Voor het tweede kamp van 2-5 januari zijn nog 17 plekken.

Reserveer snel en we zien jou in december of januari in Zeist!

Flyer Power Swim

Beeld:
Power Swim Jeugdkamp
LEES MEER OVER
1,716

Reacties

Lees ook

13 mei 2019
Voor het tweede jaar op rij werd het NK voor de F-jeugd (onder de 9 jaar) gehouden in de Amerena van Amersfoort. In het…
1,182
30 april 2019
Robin van Galen heeft op zondag 19 mei zijn eigen waterpolo evenement in Rotterdam. In het wedstrijdbad van Zwemcentrum…