Leiden Invitational; kaartverkoop gestart

Evenement, Advertenties
Leiden Invitational 4-6 januari
29 december 2018
Leiden Invitational; kaartverkoop gestart

Begin januari 2019 komen er drie top waterpoloteams naar Leiden voor de Leiden Waterpolo Invitational: BVSC uit Hongarije, Sant Andreu uit Spanje en Lille uit Frankrijk komen zich in Nederland voorbereiden op hun Europacup weekend later die maand.
 
“Een geweldige eer om drie topteams bij ons in Leiden te zien spelen tegen onze eigen dames”, zo laat een trotse voorzitter van TWL, Marco Spee weten. “Samen met de gemeente en Topsport Leiden proberen we al langere tijd om een goed waterpolo evenement te organiseren en deze keer is de planning perfect”.

De ploegen zullen in de Zijl in Leiden op vrijdag 4 en zaterdag 5 januari een halve competitie spelen en op zondag 6 januari een finale. “Het moet een waterpolofeest worden”, stelt Spee. “Op vrijdagavond en zaterdagmorgen mooie wedstrijden, op zaterdagavond een feestavond met de vermaarde Leidse artiest Barry Badpak en op zondag een spetterende finale van de ploegen die zich voorbereiden op hun Europacup weekend”.

Inmiddels zijn de kaarten voor dit evenement online in de verkoop gegaan via Ticketkantoor.nl/shop/twl. Er zijn passe-partout voor het hele weekend en dagkaarten voor twee wedstrijden per keer. “De voorverkoop loopt goed”, erkent Spee. “Waterpolo leeft in Nederland en men wil dit soort ploegen graag zien spelen”.
 
In de voorverkoop zijn de kaarten aantrekkelijk geprijsd, waarbij ook nog eens de helft van de entreeprijs naar een goed doel gaat dat door de damesselectie van ZVL-1886 is aangewezen: Xenia Leiden. Hier krijgen Jonge patiënten met een levensbedreigende ziekte bijzondere aandacht. Xenia biedt intensieve, verpleegtechnische en medische zorg die niet altijd door familie en vrienden in de thuissituatie kan worden geboden.LWI

Programma

Vrijdag 4 januari:
19:00 uur ZVL-1886 - Lille
21:00 uur BVSC - CN Sant Andreu

Zaterdag 5 januari:
09:30 uur BVSC - Lille
11:30 ZVL-1886 - CN Sant Andreu

19:00 uur Lille - CN Sant Andreu
21:00 uur ZVL-1886 - BVSC

Zondag 6 januari:
10:30 uur 3e/4e plaats
13:00 uur 1e/2e plaats

Beeld:
Top Waterpolo Leiden
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

20 december 2019
Na een ‘pauze’ van zestien jaar is het ‘Van Haselen toernooi’ terug. Van 3 tot en met 5 januari brengt ZPC Amersfoort di…
1,545
10 juli 2019
Na het behalen van de eerste NK Masters 2019 (combi met UZSC) hebben de heren van Dutchmasters 50+ ook de Barcelona…