Waterpolokampen deze herfst

Evenement, Advertenties
Waterpolokampen deze herfst

Het programma voor de herfstactiviteiten van Waterpolokampen.nl is bekend. Er worden twee overnachtingskampen speciaal voor alleen keepers georganiseerd. Het eerste kamp valt in de vakantie van Regio Noord en Midden en is van 18 t/m 21 oktober. Het tweede kamp is voor Regio Zuid en van 25 t/m 28 oktober. Beide keeperskampen zijn voor jongens en meisjes t/m negentien jaar.

 

               • 18-19-20-21 oktober Goalkeepers OnlY - KNZB-bad Zeist

               • 25-26-27-28 oktober Goalkeepers OnlY - KNZB-bad Zeist


Naast deze overnachtingskampen zijn er ook supergave specialisatiedagen. Tijdens deze dagen staan trainingen centraal speciaal voor midvoors, midachters, snel en beweeglijke spelers en schutters. Op de specialisatiedagen voor de schutters is er ook speciale aandacht voor linkshandige spelers. De specialisatiedagen zijn voor jeugd t/m zeventien jaar en zijn zonder overnachting. Deelnemers aan de specialisatiedagen zijn vanaf ± 09.00 uur van harte welkom. Het gevarieerde en compleet verzorgde dagprogramma met o.a. video-, land- en twee watertrainingen duurt tot ± 17.00 uur. Wij verzorgen een heerlijke lunch. De tijden zijn een indicatie. De exacte tijden en het programma volgen t.z.t.

Wereldtoppers aanwezig
Het vaste trainersteam van Waterpolokampen.nl onder leiding van oud-bondscoach Paul Metz wordt aangevuld met absolute wereldtoppers. Zo zijn o.a. keepster Laura Aarts, linkshandige schutter Daniëlle de Bruijn, all-rounder Iefke van Belkum en midvoor Thomas Lucas aanwezig bij trainingen. Kijk snel op de site om te zien wanneer welke specialisatie traint.

Zien we jou ook weer deze herfst? Kijk snel op de site voor alle info en inschrijven.

 

Tekst: Waterpolokampen.nl

Beeld:
Waterpolokampen.nl

Lees ook

Het door especialisten/ edata uit Hengelo gesponsorde int. Moby Dick waterpolotoernooi 2024 staat gepland op 6 en 7…
Op zondag 30 juni organiseren we in Zwolle het KNZB Regio+ toernooi. Spelers en speelsters uit de jaargangen 2011 en 201…
1,470