Uitnodiging Open NK Masters 2022

Evenement
31 maart 2022
Uitnodiging Open NK Masters 2022

In 2019 vond in Alphen aan den Rijn het eerste Open NK Masters plaats. Na twee jaar corona organiseert De Robben op 2 juli de tweede editie van dit leuke evenement. De Hilversumse club hoopt op zoveel mogelijk teams zodat er in verschillende leeftijdsklassen (bijvoorbeeld 35+, 50+, 60+ enz.) kan worden gestreden om de Nederlandse titel. Geef je dus snel op!

Gratis buffet en mooie prijzen
Je mag meedoen met je team waarmee je competitie speelt, maar je kunt ook zelf een team samenstellen. Een mooie gelegenheid om je teamgenoten van vroeger weer eens op te trommelen voor een leuk toernooi. Ontmoeten, lol hebben en een gezond portie fanatisme staan centraal.

Deelname is gratis en gastheer De Robben verzorgt ook nog eens een buffet op zaterdagmiddag. De KNZB regelt de scheidsrechters en juryleden. De winnaars ontvangen spetterende prijzen. 

Vooralsnog vindt het toernooi plaats op zaterdag 2 juli, maar bij veel aanmeldingen wordt er zo nodig ook op zondag 3 juli gespeeld. Om het programma vast te stellen, vraagt de organisatie om je team uiterlijk op 1 mei aan te melden.

Aanmelden
Schrijf je team uiterlijk 1 mei in door te mailen naar Gijze Stroboer (gijzes@gmail.com) voorzien van:

  • Teamnaam
  • Naam, telefoonnummer en e-mailadres contactpersoon / aanvoerder
  • Leeftijdscategorie

Vragen? Neem contact op met Gijze Stroboer via gijzes@gmail.com of 06 52 342 462.

Beeld:
Beeldboot / Gertjan Kooij
LEES MEER OVER
1,211

Lees ook

20 juni 2022
Afgelopen weekend speelde de DG jeugd in het Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht het officieuze NK. PSV, MZ&PC de…
14 december 2021
Het einde van het jaar nadert. Het moment van terugkijken en lijstjes dus ook. Als Waterpolo.nl en ManMeer! hebben we al…