Waterpolokampen voor de jeugd

Evenement
16 juni 2020
Waterpolokampen voor de jeugd

logo waterpolokampen.nlVanaf 2019 hebben voormalig bondscoach Paul Metz, trainer Ton Kloosterman, organisatietalent Esther van der Reep en sport en spelspecialist Karin Hogendorp de handen ineen geslagen om de waterpolokampen in Nederland weer nieuw leven in te blazen. Waterpolokampen.nl is een nieuwe organisatie die als doelstelling heeft om elke schoolvakantie waterpolokampen te organiseren waarin op verschillende niveaus en leeftijden het waterpoloinzicht en -vaardigheden nog verder vergroot gaan worden. Trainers/coaches krijgen ook de kans om deel te nemen en zich persoonlijk te ontwikkelen tijdens de waterpolokampen. 

Tijdens de waterpolokampen staan natuurlijk de vele waterpolotrainingen centraal. Hierbij maakt de organisatie ook gebruik van individuele video-analyses en landtrainingen. Buiten de waterpolotrainingen om hebben ze een uitgebreid programma met sportieve- en recreatieve activiteiten. Naast de sporttechnische kant is er ook genoeg ruimte voor de sociale- en emotionele ontwikkeling.

Er zijn waterpolokampen voor verschillende doel- en leeftijdsgroepen zoals o.a. GirlzOnlY, en Goalkeepers OnlY. Ook organiseren ze dagkampen en houden ze specialisatietrainingen voor midvoors, midachters, snel & beweeglijke spelers, schutters en linkshanders.

Dus ben je een echt waterpolodier? Lid van een waterpolovereniging? En wil je nog beter worden? 

Of ben je een ambitieuze waterpoloër/ster die ook graag in de vakantie zijn/haar waterpolo inzicht en -vaardigheden wil verbeteren?

Kijk dan voor meer informatie over de kalender en inschrijven op hun website. Hun activiteiten mag je (heel graag zelfs) natuurlijk ook delen op je socialmediakanalen of binnen je eigen club.

Beeld:
Waterpolokampen.nl
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

24 juni 2021
Nog maar een paar weken en dan is het zover; de zomerkampen van Waterpolokampen.nl in Alphen aan den Rijn, Made en…
24 maart 2021
Het zomerprogramma van Waterpolokampen.nl is bekend. Op drie locaties worden er meerdere kampen voor verschill…