Win een clinic van Waterpolokampen.nl bij jou op de club!

Evenement
Waterpolokampen
24 juni 2021
Win een clinic van Waterpolokampen.nl bij jou op de club!

Nog maar een paar weken en dan is het zover; de zomerkampen van Waterpolokampen.nl in Alphen aan den Rijn, Made en Ter Apel! Voor Alphen en Made zijn de kampen reeds volgeboekt en geldt er een wachtlijst voor de inschrijvingen die nu nog binnenkomen. Voor het kamp in Ter Apel van 10 t/m 14 juli zijn nog plekken vrij. De inschrijving voor dit kamp hebben we speciaal verhoogd naar 17 jaar, zodat nog meer jeugd mee kan doen. We hebben zo’n leuk programma met volop waterpolotrainingen, gave spelletjes, een kampvuur- en discoavond en nog veel meer verrassingen. Het zou geweldig zijn als er meer jeugdige waterpoloërs van een fantastisch waterpolokamp kunnen genieten. Jij kan ons daar mee helpen! Deel ons Ter Apel-kamp in je teamapp en op social media en geef je ook op!

 

Win een clinic
De persoon die de meeste nieuwe aanmeldingen werft, wint een clinic bij zijn/haar club. De clinic wordt verzorgd door onze hoofdtrainers Paul Metz (tevens oud-bondscoach) en Ton Kloosterman en is helemaal in stijl van onze waterpolokampen, met video analyse, onze wedstrijdsituatieve leerlijn en tips en tricks voor de clubtrainers. 

 

Hoe werkt het?

Mail ons op info@waterpolokampen.nl de namen van de kinderen die jij hebt geworven. Wij houden de stand bij. De persoon die de meeste nieuwe aanmeldingen voor Ter Apel 2021 scoort, krijgt van ons bericht. We zullen samen afstemmen hoe en wanneer we de clinic bij jouw club komen verzorgen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Waterpolokampen.nl

 

Zien we jou ook deze zomer?

 

Beeld:
Waterpolokampen.nl

Lees ook

09 mei 2023
De Nederlandse waterpolomannen spelen van 23 tot en met 25 juni het Europees Kwalificatie Toernooi (EKT) in eigen land.…
2,823
11 april 2023
Waterpoloërs van ZV Westland organiseerden afgelopen zaterdag 8 april de actiedag ‘Rule the Pool’ voor het Prinses Máxim…