Zaterdag NK Masters in Alphen a/d Rijn

Evenement
Zaterdag NK Masters in Alphen a/d Rijn
12 juni 2019
Zaterdag NK Masters in Alphen a/d Rijn

In zwembad Aquarijn in Alphen aan den Rijn wordt op zaterdag 15 juni het Nederlands Kampioenschap waterpolo masters gehouden. De toppers van weleer laten in dit kampioenschap voor spelers boven de 50 jaar zien waarom het waterpolo ook voor deze leeftijdscategorie een sport is die je fit en gezond houdt.

Teams van De Robben (meermalen wereldkampioen bij de masters), HZPC Den Haag, ZVL, AZC, ZPC Amersfoort en UZSC strijden zaterdag vanaf 14.00 uur om de eer van de nationale titel. Het is de eerste keer dat het NK masters op deze wijze wordt gespeeld. Er is een steeds groter wordende groep 50-plussers actief in de Nederlandse competitie. De KNZB wil de competitie voor deze fanatieke en vitale sporters in de komende jaren verder uitbreiden.

Alle wedstrijden worden geleid door gerenommeerde (oud-)scheidsrechters. Er wordt gespeeld met de nieuwe spelregels. De algehele toernooileiding wordt verzorgd door oud-KNZB-competitieleider Nico Borst. De toegang is gratis.

speelschema%20KNZB%20masters%202019-1.png

Beeld:
Zaterdag NK Masters in Alphen a/d Rijn | Beeldboot/ Gertjan Kooij
LEES MEER OVER

Reacties

Lees ook

26 september 2021
Het programma voor de herfstactiviteiten van Waterpolokampen.nl is bekend. Er worden twee overnachtingskampen…
23 september 2021
Deze herfstvakantie vinden de waterpolokampen weer plaats. Ook zijn er specialisatietrainingen, bestaande uit twee train…