Breng jij de Euro League in beeld?

Internationaal Toernooi, Evenement
Breng jij de Euro League in beeld?

Van donderdag 30 september tot en met zondag 3 oktober wordt er topwaterpolo gespeeld in Utrecht. UZSC is dan gastheer van de eerste ronde van de Euro League. En jij kan erbij zijn!

 

De heren van de Utrechtse club wonnen in juni de KNZB-beker en verdienden daarmee een ticket voor de Europacup. In de eigen Krommerijn ontvangen zij VK Sabac (Servië), ASC Duisburg (Duitsland), Vasas Boedapest (Hongarije) en EN Tourcoing (Frankrijk). Een mooi moment om topspelers aan het werk te zien. UZSC wil ook een livestream van de wedstrijden uitzenden, zodat waterpololiefhebbers het toernooi ook thuis kunnen volgen vanuit hun ‘luie stoel’. De apparatuur is aanwezig, maar de organisatie mist nog één of meerdere personen die dit technisch mogelijk kunnen maken.

 

Heb jij ervaring met het uitzenden van livestreams en wil jij de Euro League in beeld brengen? Meld je dan bij Andy Hoepelman, voorzitter van UZSC: andyhoepelman@gmail.com | 06-27125797.

 

UZSC is je eeuwig dankbaar.  

Beeld:
Beeldboot / Gertjan Kooij
LEES MEER OVER

Lees ook

Wil jij onze Waterpolodames nog een laatste keer in actie zien komen voor de Olympische Spelen in Parijs? Dat kan! Van 9…
2,763
Michiel Zwart floot afgelopen weekeinde in het Kroatische Rijeka twee wedstrijden in de Euro Cup Final 4. Daarin namen d…