Het Ravijn verliest in Istanboel

Internationaal Toernooi
25 januari 2023
Het Ravijn verliest in Istanboel

Woensdag verloor Het Ravijn de eerste kwartfinalewedstrijd in de Challenger Cup. In Istanboel was ENKA met 14-8 te sterk.

De Nijverdalse club kon twee periodes meekomen met de Turken, maar in het eerste en laatste bedrijf was ENKA de betere. Na een 3-0 achterstand was Jorn Muller de eerste die namens Het Ravijn het net vond. Veel dichterbij kwam de landskampioen echter niet. ENKA hield telkens een voorsprong van minimaal twee doelpunten. Begin vierde periode liep de thuisploeg verder (11-6) en was de hoop op een Nederlandse zege vervlogen.

Na de start in de Champions League in oktober stroomde Het Ravijn een maand later in in dit derde Europese clubtoernooi. Op 8 februari komt ENKA naar Nijverdal. De winnaar over twee duels plaatst zich voor de laatste vier.

Challenger Cup

Woensdag 25 januari

ENKA Istanbul – Het Ravijn: 14-8 (3-0, 4-4, 2-2, 5-2).
Doelpunten Het Ravijn: Hugo Wouters 3, Jorn Muller 3, Yoran Loos 1, Emiel Wouters 1.

Beeld:
Jorn Muller was drie keer trefzeker (Orange Pictures)
LEES MEER OVER

Lees ook

15 januari 2023
Na twee vlekkeloze optredens op vrijdag en zaterdag viel het Europese doek zondagochtend alsnog voor ZV De Zaan. De ploe…
2,011
15 januari 2023
De dames van ZV De Zaan maakten zaterdag indruk in Porto. Thuisploeg Pacense werd met 37-7 het bad uitgeveegd. Na de eer…