Het Ravijn wacht loodzware klus

Internationaal Toernooi
06 februari 2023
Het Ravijn wacht loodzware klus

Nadat regerend landskampioen Het Ravijn haar Europese seizoen in Nijverdal begon in de Champions League, plaatste de ploeg van - toen nog - Zeno Reuten zich in november in Barcelona voor de kwartfinale van die Challenger Cup. Na de eerdere 14-8 nederlaag tegen het Tusrkse ENKA staat woensdag 8 februari de return op de agenda. 

In de heenwedstrijd in Istanboel stond interim-coach Ron Loos inmiddels aan het roer. Ondanks de trainerswissel werd er met duidelijke cijfers verloren. Woensdag zullen de Nijverdallers dus alle zeilen moeten bijzetten voor plaatsing bij de laatste vier; een gat van zes doelpunten moet worden gedicht. 

Alle waterpolofans zijn uitgenodigd om dit Europese treffen mee te beleven. Check de website www.zpc-hetravijn.nl voor ticketprijzen. 

Ravijn CC

Beeld:
Euforie bij Het Ravijn op de bank (Wim Beunk Fotografie)
LEES MEER OVER

Lees ook

01 april 2023
Vanavond wint hoe dan ook een Nederlandse speelster de Champions League. In de halve finales wonnen Vivian Sevenich en S…
1,286
08 februari 2023
Woensdag verlieten de mannen van Het Ravijn met opgeheven hoofd het Europese strijdtoneel. De ploeg van Ron Loos won de…
1,211