Het Ravijn wacht loodzware klus

Internationaal Toernooi
06 februari 2023
Het Ravijn wacht loodzware klus

Nadat regerend landskampioen Het Ravijn haar Europese seizoen in Nijverdal begon in de Champions League, plaatste de ploeg van - toen nog - Zeno Reuten zich in november in Barcelona voor de kwartfinale van die Challenger Cup. Na de eerdere 14-8 nederlaag tegen het Tusrkse ENKA staat woensdag 8 februari de return op de agenda. 

In de heenwedstrijd in Istanboel stond interim-coach Ron Loos inmiddels aan het roer. Ondanks de trainerswissel werd er met duidelijke cijfers verloren. Woensdag zullen de Nijverdallers dus alle zeilen moeten bijzetten voor plaatsing bij de laatste vier; een gat van zes doelpunten moet worden gedicht. 

Alle waterpolofans zijn uitgenodigd om dit Europese treffen mee te beleven. Check de website www.zpc-hetravijn.nl voor ticketprijzen. 

Ravijn CC

Beeld:
Euforie bij Het Ravijn op de bank (Wim Beunk Fotografie)
LEES MEER OVER

Lees ook

26 november 2023
In een volgepakt Sloterparkbad gingen de dames van ZV De Zaan in de slotfase met 9-10 onderuit tegen Antentore Plebiscit…
1,204
22 november 2023
Drie weken na de 12-9 overwinning op Lille UC speelt ZV De Zaan weer ‘thuis’ in het Amsterdamse Sloterparkbad een duel i…
1,428