Opnieuw verlies voor AZC in Champions League

Internationaal Toernooi
Jacopo Mandolini gister afwezig, nu twee keer trefzeker
Opnieuw verlies voor AZC in Champions League

AZC is er niet in geslaagd een stunt uit te halen in de Tweede Voorronde van de Champions League. Tegen de toppers van het Hongaarse Ferencvaros kwam de Alphense landskampioen net als gister met ruime cijfers achter. Gedurende de tweede periode was de achterstand opgelopen tot een oncomfortabele 6-0. Andreas Miralis bracht het scorebord aan AZC zijde als eerste in beweging. Het werd uiteindelijk 14-7. Ondanks het ruime verschil was het een beter wedstrijd dan gister.

“We kwamen beter voor de dag dan gister tegen Pays d’Aix,” liet AZC-coach Nemanja Stevanovic weten. “We hebben alles gegeven tegen deze supersterren van het waterpolo. Dit is wat erin zat. Morgen spelen we nog één wedstrijd tegen Jadran.”

Die wedstrijd begint om 11.00 uur en is de laatste wedstrijd van AZC in deze Champions League-cyclus van dit seizoen. Een plek bij de bovenste twee in deze poule zit er niet meer in waardoor een de route naar het hoofdtoernooi er na morgen op zit.

Zaterdag 29 september
Ferencvaros-Telekom (HUN) - AZC 14-7
Periodestanden: 3-0, 4-2, 5-2, 2-3.
Doelpunten AZC: Jacopo Mandoline 2, Andreas Miralis 2, Dejan Indjic 2, Filip Coric.

Eerdere uitslagen

Vrijdag 28 september
Pays d’Aix (FRA) - AZC 17-7
Periodestanden: 6-0, 4-2, 4-2, 3-3.
Doelpunten AZC: Dejan Indjic 3 (foto boven), Filip Coric 2, Andreas Miralis 2.

Resterend programma Groep F

Zondag 30 september
11.00 uur AZC - Jadran Split (CRO)

Beeld:
Jacopo Mandolini gister afwezig, nu twee keer trefzeker. Beeldboot/ Gertjan Kooij
LEES MEER OVER

Lees ook

Wil jij onze Waterpolodames nog een laatste keer in actie zien komen voor de Olympische Spelen in Parijs? Dat kan! Van 9…
2,790
Michiel Zwart floot afgelopen weekeinde in het Kroatische Rijeka twee wedstrijden in de Euro Cup Final 4. Daarin namen d…