ZV De Zaan (v) naar Triëst, Rik Evers en Michiel Zwart fluiten Europese finales

Internationaal Toernooi
ZV De Zaan (v) naar Triëst, Rik Evers en Michiel Zwart fluiten Europese finales

De vrouwen van ZV De Zaan spelen op 13 en 14 april de Final Four in de Euro Cup Women. In het Italiaanse Triëst kom het team van coach Mick van den Bree op zaterdag in de halve finale om 17.30 uur uit tegen de thuisclub Triëst. Een dag later wordt om 15.30 of 17.30 uur gespeeld tegen de winnaar of verliezer van Padova uit Italië, de nummer één uit de poule in de voorronde, tegen het Hongaarse BVSC.  

De scheidsrechters Rik Evers en Michiel Zwart zijn in Europees verband ingedeeld bij de Challenger Cup van de mannen in Istanbul en de Final 4 Champions League bij de vrouwen in Barcelona. 

Zaterdag 6 april spelen in Turkije de mannen van Galatasaray tegen Triglav Kranji uit Slovenië hun eerste duel in de eindstrijd van de Challenger Cup onder leiding van Rik Evers en zijn Montenegrijnse collega Matijasevic. Op 27 april is de return. Andy Hoepelman bij dat duel de delegate namens European Aquatics, voorheen de LEN.

Michiel Zwart mag met zijn collega’s Ferrari (Italië), Debreceni (Hongarije), Blanchard (Frankrijk) en Margeta (Slovenië) de duels tussen Astralpool CN Sabadell, daar spelen de Oranje-internationals  Sabrina van der Sloot en Maartje Keuning, Assolim CN Mataro, met Vivian Sevenich, Simone van de Kraats en Laura Aarts, CN Sant Andreu (allen Spanje) en het Griekse Olympiacos SFP in goede banen leiden. De wedstrijden vinden plaats op 20 en 21 april. 

 

 

 

 

1,021

Lees ook

In het hol van de leeuw hebben de vrouwen van ZV De Zaan de halve finale van de Euro Cup Women Final Four met 10-8 …
Voor landskampioen ZV De Zaan staat komend weekeinde de volgende uitdaging te wachten. In het Italiaanse Triëst spelen d…
1,371