Programma waterpolokampen bekend

Jeugd, Evenement
WP Kampen
Programma waterpolokampen bekend

Het zomerprogramma van Waterpolokampen.nl is bekend. Op drie locaties worden er meerdere kampen voor verschillende leeftijden georganiseerd.

 

Jeugdkampen
Waterpolokampen.nl, een organisatie van o.a. oud-bondscoach Paul Metz, heeft voor jeugdige poloërs t/m 14 jaar drie overnachtingskampen op drie verschillende locaties in het land. “We gaan met onze kampen meer regionaal. In elke vakantieregio is in de eerste week van de zomervakantie een supergaaf waterpolokamp voor jongens en meisjes. We zijn terug in Ter Apel, waar we vorig jaar zomer onze eerste zomerkampen hadden. In Regio Midden hebben we een fantastische plek gevonden in Alphen aan den Rijn. In Regio Zuid zitten we in Made, eveneens een prachtige stek.” 

10 t/m 14 juli - Zomerkamp Ter Apel voor jongens en meisjes t/m 14 jaar
17 t/m 21 juli - Zomerkamp Alphen aan den Rijn voor jongens en meisjes t/m 14 jaar
24 t/m 28 juli - Zomerkamp Made voor jongens en meisjes t/m 14 jaar

 

Dagkampen
“Daarnaast organiseren we voor heel waterpoloënd Nederland fantastische dagkampen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Deze dagkampen zijn op 16, 17, 18 en 19 augustus ook in Ter Apel en zijn voor senioren én jeugd vanaf 15 jaar. Ideaal om individueel of met je hele team één of meerdere dagen mee te doen. Deelnemers volgen het gevarieerde en compleet verzorgde dagprogramma met o.a. video- en watertrainingen. Er is een uitgebreide lunch en een middagactiviteit. Het is mogelijk om op eigen verantwoording op de camping van Moekesgat te verblijven. Deze dagkampen zijn zeer geschikt om je samen met je team en trainers en coaches voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Indien gewenst is er ondersteuning vanuit Waterpolokampen.nl richting de eigen clubtrainers. De inschrijving voor al onze activiteiten is nu geopend. De volgorde van aanmelding kan belangrijk zijn in het geval er extra coronarestricties gelden”, besluit Metz.

Kijk op de website van 
Waterpolokampen.nl voor meer aanvullende informatie.

LEES MEER OVER
1,330

Lees ook

In seizoen 2023-2024 start er weer een KNZB+ programma voor spelers en speelsters met (inter)nationale potentie, am…
3,407