De Zijl wint sfeervol NK E-Jeugd

Jeugd
23 mei 2017
De Zijl wint sfeervol NK E-Jeugd

De jongens en meisjes van De Zijl Zwemsport hebben afgelopen weekend het Nederlands kampioenschap bij de E-jeugd geprolongeerd. Widex GZC Donk won zilver en de bronzen plak was voor ZPC Het Ravijn. In totaal deden er vijftien teams mee aan het toernooi, iedere regio had haar drie beste teams afgevaardigd.

HZC De Robben was zoals gebruikelijk gastheer in De Lieberg in Hilversum dat een echte NK-sfeer ademde. Een compliment voor de mensen van HZC De Robben die met een groet groep enthousiaste vrijwilligers er ook dit jaar weer een feest van wisten te maken.

"Wij hebben twee dagen lang volgepakte tribunes gezien. Het toernooi wist zelfs nog meer toeschouwers te trekken dan vorige jaren en de wedstrijden werden regelmatig in een orkaan van geluid afgewerkt. De wedstrijden op zondag, waar de zes beste teams van zaterdag om de prijzen hebben gespeeld, waren zonder uitzondering bijzonder spannend", aldus Raymond Zaal namens de organiserende club.

Eindstand NK E-Jeugd
1. De Zijl Zwemsport (zie foto boven)
2. Widex GZC Donk
3. ZPC Het Ravijn
4. ZPC Amersfoort
5. VZV Njord
6. De Otters Het Gooi
 
Beste speler: Luc Rooijen (De Zijl)
Beste speelster: Pien Gorter (ZPC Het Ravijn)
Beste keeper: Dennis Rerink (VZV Njord)

GZC Donk, zilver.

Het Ravijn, brons.


De beste spelers...

Beeld:

Lees ook

18 oktober 2022
Het Regionaal Trainings Centrum (RTC) Leiden organiseert in de vakanties waterpoloclinics voor leden in de Leidse regio.…
18 oktober 2022
PSV organiseert woensdag 28 december 2022 de twintigste editie van het 'Winter Waterpolo Toernooi' in het Pieter van den…
1,873