Njord wint NK o.11

Jeugd
11 juni 2013
Njord wint NK o.11

ZV Njord  heeft afgelopen weekend in Hilversum het NK o.11 gewonnen. De pupillen uit Veldhoven waren in een spannende finale met 2-1 te sterk voor ZV De Zaan. Het brons was voor ZV Noordkop uit Den Helder, dat met 5-4 (na verlenging) won van Brandenburg.

Daoud Darman (Njord) werd gekozen tot beste speler en Duchanka Kammerman (Noordkop) tot beste speelster. De prijs voor de beste keeper ging naar Boyd Vermeulen van Brandenburg.

De organisatie van HZC De Robben kan weer terugzien op een fantastisch toernooi. Maar liefst 15 teams uit het hele land hebben meegedaan aan het NK o.11 in Zwembad De Lieberg te Hilversum De deelnemende teams waren: SGHA, ZPC Bubble, Polar Bears, De Rijn, Het Ravijn, HZC de Robben, Brandenburg, ZV Noordkop, ZV de Zaan, GZC Donk, ZPB/H&L Productions, De Zijl Zwemsport, Hieronymus, Njord en PSV 'Rots-Vast' Eindhoven.

(Foto's Roland Koek Fotografie)
 

ZV De Zaan, zilver.
ZV De Zaan, zilver.

ZV De Zaan, zilver.
ZV De Zaan, zilver.

Njord, goud.
Njord, goud.

Beeld:

Lees ook

18 oktober 2022
Het Regionaal Trainings Centrum (RTC) Leiden organiseert in de vakanties waterpoloclinics voor leden in de Leidse regio.…
18 oktober 2022
PSV organiseert woensdag 28 december 2022 de twintigste editie van het 'Winter Waterpolo Toernooi' in het Pieter van den…
1,899