Njord wint NK o.11

Jeugd
11 juni 2013
Njord wint NK o.11

ZV Njord  heeft afgelopen weekend in Hilversum het NK o.11 gewonnen. De pupillen uit Veldhoven waren in een spannende finale met 2-1 te sterk voor ZV De Zaan. Het brons was voor ZV Noordkop uit Den Helder, dat met 5-4 (na verlenging) won van Brandenburg.

Daoud Darman (Njord) werd gekozen tot beste speler en Duchanka Kammerman (Noordkop) tot beste speelster. De prijs voor de beste keeper ging naar Boyd Vermeulen van Brandenburg.

De organisatie van HZC De Robben kan weer terugzien op een fantastisch toernooi. Maar liefst 15 teams uit het hele land hebben meegedaan aan het NK o.11 in Zwembad De Lieberg te Hilversum De deelnemende teams waren: SGHA, ZPC Bubble, Polar Bears, De Rijn, Het Ravijn, HZC de Robben, Brandenburg, ZV Noordkop, ZV de Zaan, GZC Donk, ZPB/H&L Productions, De Zijl Zwemsport, Hieronymus, Njord en PSV 'Rots-Vast' Eindhoven.

(Foto's Roland Koek Fotografie)
 

ZV De Zaan, zilver.
ZV De Zaan, zilver.

ZV De Zaan, zilver.
ZV De Zaan, zilver.

Njord, goud.
Njord, goud.

Beeld:

Reacties

Lees ook

28 juni 2019
Waterpolokampen.nl, een initiatief van o.a. voormalig bondscoach Paul Metz, organiseert in deze zomervakantie, samen met…
24 juni 2019
Afgelopen weekeinde werd in Dordrecht het Interregionaal Kampioenschap voor de jongens A-jeugd (leeftijd onder de 19 jaa…