NK E-jeugd prooi voor De Zijl

Jeugd
NK E-jeugd prooi voor De Zijl

De jongens en meisjes van De Zijl Zwemsport hebben afgelopen weekend het Nederlands kampioenschap bij de E-jeugd geprolongeerd. ZPB H&L Productions won zilver en de bronzen plak was voor Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort. In totaal deden er vijftien teams mee aan het toernooi.

ZPB H&L ProductionsZPB H&L Productions

HZC De Robben was zoals gebruikelijk gastheer in De Lieberg in Hilversum dat een echte NK-sfeer ademde. Een compliment voor de mensen van de organisatie die met een groet groep enthousiaste vrijwilligers er ook dit jaar weer een feest van wisten te maken.

Schoonderbeek Bouw ZPC AmersfoortSchoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort

"Het toernooi is onder grote belangstelling gespeeld. Met veel inzet en enthousiasme is er door de deelnemende verenigingen een spetterend evenement van gemaakt. Gelukkig zijn er zijn geen (zware) blessures opgetreden, zodat onze EHBO’er alleen even bij moest springen bij een pijnlijke duim. Over de arbitrage hebben wij van diverse kanten complimenten gekregen, op de zondag waren er dan ook drie bondsscheidsrechters aanwezig. Een grote groep vrijwilligers heeft in de aanloop van het toernooi en op beide dagen hard gewerkt om alles soepel te laten verlopen. Wij kijken tevreden terug op een heel geslaagd toernooi met veel waardering voor de organisatie door de deelnemende verenigingen.", aldus Raymond Zaal De Robben.

Eindstand NK E-Jeugd
1. De Zijl Zwemsport (zie foto boven)
2. ZPB H&L Productions
3. Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort
4. VZV Njord
5. ZV De Zaan
6. ZPCH

De uitslag van de verkiezing voor de beste speler, speelster en keeper georganiseerd onder scheidsrechters en coaches.

Beste keeper: Tamasz van de Kolk, ZPC Amersfoort (links op de fotot)
Beste speelster: Esmee Ouwens, ZPB
Beste speler: Luc Roijen, De Zijl

De beste spelersDe beste spelers

Foto's: HZC De Robben

LEES MEER OVER

Lees ook

In seizoen 2023-2024 start er weer een KNZB+ programma voor spelers en speelsters met (inter)nationale potentie, am…
3,458