Vooraankondiging NK F-jeugd

Jeugd
NK F-jeugd in Amersfoort
Vooraankondiging NK F-jeugd

Op 11 en 12 mei 2019 vindt alweer voor de vijfde keer het Nederlands kampioenschap voor de F-jeugd plaats. Na de succesvolle toernooien in Beverwijk, Nijverdal en Leiden, mag ZPC Amersfoort als winnaar van vorig jaar wederom dit leuke evenement organiseren in samenwerking met de KNZB. Net als vorig jaar is er plaats voor twintig deelnemende teams in zwemcomplex Amerena. 

Hoewel er niet in elke regio een F-competitie is, zijn er wel vele verenigingen die meerdere kinderen in de F-leeftijd (2010 en jonger) als lid hebben. Ook die teams - met minimaal zes kinderen - zijn van harte welkom om mee te doen. 

De afgelopen edities bewezen hoeveel plezier de kinderen hebben en hoe trots ze zijn om aan een echt NK mee te doen. Geef je dus allemaal alvast op. De enige eis is dat de kinderen met foto in sportlink staan en niet ouder zijn dan jaargang 2010. Door de toernooiopzet spelen de kinderen de tweede dag altijd tegen teams van hetzelfde niveau.
 
Het toernooi wordt volgens de officiële minipolo regels van de KNZB gespeeld. De organisatie is al druk bezig bezig om weer voor een aantrekkelijke prijs overnachting te regelen (uiteraard geheel vrijblijvend), zodat het NK als een leuke afsluiting van het seizoen beschouwd kan worden. 

Het toernooi is bijna vol. Er is nog plek voor slechts twee teams. Geef je snel op via nk-f-jeugd.wp@zpc-amersfoort.nl om zeker te zijn van deelname. Het wordt net zo’n feest als de vorige vier edities!

Persbericht ZPC Amersfoort

Beeld:
NK F-jeugd in Amersfoort
LEES MEER OVER

Lees ook

In seizoen 2023-2024 start er weer een KNZB+ programma voor spelers en speelsters met (inter)nationale potentie, am…
3,335